Здравейте хора,
аз почнах разни изследвания да видим какъв ми е генотипа на Хепатита С, правих си преди това АСАТ-а АЛАТ-а, после се свързах с професора, пуснахме кръвна картина и дали съм карала хепатит Б и оттам пцр изследването пуснах. Днес беше деня в който трябваше да звънна на професора и да ми каже какви са резултатите и евентуално кога да ходя за още изследвания или за биосия........Звъннах му на човека, казах кой се обажда от къде съм и той ми каза "нямаш хепатит" при което аз се облещих Shocked и му казвам, че преди няколко дена пак си пуснах тест да проверя да не би РИОКОЗ нещо да са се объркали, и че отново ми е излязал положителен хепатит С и няма как така да нямам хепатит С... аз не бях чувала такова нещо до сега, но от друга тема кадето писах за моя случай разбрах за тази тема тук и затова реших да го напиша и тук да прочетат и други хора! Та професора ми каза , че работата е за черпене и че съм го преболедувала......нямам хепатит, но все пак трябва да отида пак при него на преглед и за някакви изследвания които каза, че на място ще ми обяснява всичко, ...по телефона нестава.
Разбрах за случая на Поли (Хепатит Ц и после А и то след 6 месечния период) и всъщност майсе оказва, че моя случай си е нормален, а аз го приех странно........Цялата работа идва от това, че немога да повярвам някак си, че толкова време (около година) не съм обръщала внимание на този Хепатит и сега, от месец насам два, почнах да се интересъвам, да си правя изследвания и да чета малко по малко да си обеснявам нещата...и, един вид се получи , че аз докато се наканя да разбера какво ми има, то вече го няма. Ей така!
И незнам как да повярвам, все ми е в главата каква е тази имунна система дето я имам аз толкова по-различна, че да се пребори, без да съм карала др хепатити, без да съм приемала лекарства, аз дори и витамини не пия никакви

хората как се разболяват, как се подлагат на скъпи и тежки лечения със странични ефекти, главата ми се пълни само с такива неща и ми е много странно наистина. Но явно има и такива случаи....
И хубавото е, че го има този форум супер пълен с информация където можеш да прочетеш какво ли не и където можеш да бъдеш сигурен, че все някой ще обърне внимание на това което пишеш, питаш, споделяш и т.н.
Поздрави,
Златина