Ния, аз във форума прочетох за това изследване. Взима се кръв да. Ако съм разбрала правилно е генетично изследване и показва в каква степен организма ще отговори на терапията с интерферон. Интерлевкин 28B или IL 28B - може да бъде тип СС, който е най-благоприятен, СТ - средно положение и ТТ, при който има голяма вероятност терапията да не е успешна. Четох, че се прави и в Иван Рилски и може да питаш проф. Антонов за него и за това дали са правили изследване до колко в неговата практика зависимостта е такава. Ще ти бъда много благодарна и за информация за новите лекарства.
И да ти кажа, аз ако съм започнала вече лечение, не бих си направила в последствие това изследване. От всичко, което изчетох, стигнах до извода, че никой не може да каже как ще се развият нещата в даден конкретен случай. И при много лоши стартови изследвания може да има успешно излекуване, така че не губи кураж, мисли позитивно и вярвай в щастливия финал. Пожелавам ти го от сърце!
meri64, така е, лекуващият ми лекар ще бъде включен в решението задължително. Просто искам да чуя и други мнения на хора, които са били, са или им предстои лечение. Въпросителните са доста и не е лесно да решиш. Сега ще си припомня при теб каква е била стартовата позиция, но би ли споделила какви бяха аргументите му за тази препоръка? Иначе аз мисля да говоря първо с д-р Балабанска, да потърся мнение от още един специалист и да решавам какво ще правя. Честно казано, овенската ми душа напира нещо да се прави по въпроса, но все пак разумът ми подсказва, че не е лошо да се обмисли и другия вариант. Успех и на теб!