Днес си получих епикризата и да ви напиша резултатите(само да ви кажа ,че съм била по кл пътека 36,а не 35),та ето ги:
AcAT-125-108
AлАТ-129-96
ГГТ-20
Пише още цитирам:Извършено е амбулаторно изследване за НВsAg ,който не дава резултат за положително носителство.
Просто незнам какво да мисля,че нарочно го пишат това в епикризата или че наистина е така.а окончателната диагноза е Хроничен вирусен хепатит Б.
Има и други резултати като кръвна захар,холестерол,уреа,креатинин,фибриноген,общ белтък
това с Асата и Алата май не ми е ясно ,но май числата трябва да се вадят,защото в болницата ми казаха че били със стойност 20.
Днес обаче след изписването едни познати ме заведоха при техен познат в СВ Георги -Пловдив и според него изследванията не са достатъчни и другата седмица ще ми ги направи.Да ви кажа колко съм доволна от втората консултация,усетих как един лекар го е грижа за пациента,направо пробуди у мен всички сили за борба с това чудо дето ме сполетя.Ще пиша повече за следващите изследвания и развитие другата седмица,а за болницата дето лежах наистина не искам и да се сещам.От съображения не пиша коя е,защото може само този лекар да е такъв.