Здравей,
Пише онзи от горе.
Само се опитвам да те предпазя да не си правиш експерименти.
Минал съм през прахчетата лично. Знам какво съдържат. Написал съм ти го. Ако се поинтересуваш ще видиш какво е това реза. Някъде даже четох, че се злоупотребява и вместо реза счуквали кортикостероиди, ама не съм правил лабораторен анализ на всяко прахче, та това може и да са само слухове.
Няма доказан ефект - особено при хеп Б, Ц и тежки заболявания на ч. дроб, ама никакви доказателства (освен в книжките за Хари Потър, където го учеха в часовете по билки като универсален антидот). Иначе всяка пазеща дроба диета му е добре дошла - в твоя случай, ако замениш сиренето и кашкавала с обезмаслена извара, нищо мазно, нищо газирано, никакъв алкохол, по-малко сол в манджата и без прахчета и хапчета ще постигнеш прекрасни резултати и пак за 20 дни. Дробът е уникален орган. Ако не е тежко увреден се регенерира напълно след премахване на дразнителите.
По отношение на сока - червено цвекло, зелени ябълки и краставица. В нет-а даже можеш да намериш и пропорции. Пробвал съм, става за пиене, не е толкова гадно.
И не се коси, за сега нищо ти няма на черния дроб, лека стеатоза. 90% от човечеството си живее с нея прекрасно. Ако не се злоупотребява ще изкараш още 200 щастиви години с нея.
Няма да пиша и чета повече по темата.