Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 Райф генератор

(1/8) > >>

djordji:
Здравейте,искам да попитам някой дали знае за лечение на хепатити с Райф генератор? Знам,че в София има такъв,с него работи Васко Стоев.

Радослав Русинов:
Здравей,
аз поне за първи път чувам за този вид на лечение и затова се порових в интернет за някаква информация, коягто да е полезна за хората от форума, които се заинтересуват. Дано се появи и някой, който има реален опит с тази машина.
На български има една голяма дискусия във форумите на dir.bg: Райф терапия.
Ето и няколко цитата от нея:

--- Цитат ---Райф терапия
...
Използва се резонанс,който убива вируса т.е. причинителят на болестта.Според теорията всичко вибрира в различни честоти.Ако резонансът е правилен,той може да се използва да се разруши вируса или паразита,както оперният певец с гласа си може да разруши стъклена чаша,а всичко останало да остане здраво.
...
Днес намерих в Нета интересна информация.Оказва се че в края на месец октомври 2006 в Сиатъл ще се проведе конференция посветена на генератора на Райф.Един от участниците, който и ще изнесе доклад по темата е Браян Роснър, който е бил смъртоносно болен от Лаймска болест и се е излекувал с помощта на генератора.
Официалната медицина лекува лаймската болест с мощни антибиотици, но като цяло лечението не дава особено удовлетворителни резултати.Единственото ми известно ефективно лечение е със Саменто.
Ето е сайта на конференцията:
http://www.rifeconference.com/
...
Да, цистит със сигурност, мисля че и възпалени яйчници също.
За съжаление на посочения от мен сайт за конференцията в Сиатъл няма инфо кои болести се лекуват с генератора.Както вероятно знаете в литературата се споменават за около 500 болести.Все пак за информация давам списък на програмите и съответните болести.Забележете - програма 234 съответства за цистит.Ето и списъка с програмите/информацията е на английски и испански/:
...
327 Hepatitis- Hepatitis
635 Hepatitis C- Hepatitisа C
...
Известно е, че бактериите, вирусите и паразитите имат своя собствена честота на трептение. Ако тя е известна, патогенът може да бъде унищожен като се облъчи с по-голяма амплитуда от собствената му честотна вълна. Стените на мембраните се разрушават и патогенът бързо умира, обяснил Райф.
Тоест всяка болест, причинена от патоген- бактерия, вирус или гъбички, може да се излекува като той бъде унищожен и организмът отново е здрав.
Предимството на Райфовото лечение е, че то не засяга нито една здрава човешка клетка, защото те функционират на различни честоти
...
Искам да допълня нещо за райф от лични наблюдения.Моя близка се лекува с генератора.Имаше някакви нарушения на походката,безсъние и доказана Паркинсонова болест в начална фаза.Бях изумена ,когато я видях след известно време.Беше започнала да върви по-бързо и леко,имала подобрение ина съня.Видимо беше по-добре.До колкото разбрах от нея освен с генератора на Райф в кабинета ,вечер и давали да слуша и диск с вълни,специални за заболяването и.
...
Оказва се, че един руснак-проф.Марков е разработил устройство подобно на това на Райф и както твърди автора успешно се справя с рак-както доброкачествен, така и злокачествен.При 80% от случаите се постига подобрение:

http://www.centervirus.com/publish.php?ID=108

Говори се, че над 5 000 онкоболни са преминали лечение с този уред само за една година като по думите на автора това е най-евтиния от всички известни методи за лечение на рака без да са установени никакви странични ефекти.
...
Аз съм една от персоните,които имам 100 процента доверие на тази терапия и се възползвам лично,ако нещо не се чувствам добре.Съветвам всички хора,които не са намерили подобрение от традиционната медицина да се доврятна na лечение с райф-генератора.При мен нещата се повлияха още от 1-2 първоначални сеана.Не зная как да изкажа вярата си и доверието си в тази терапия.Просто болести,които бяха затлачвани с годинi при мен,след като се подложих на райф ,отзвучаха за седмица.Питайте и ще ви обяснявам подробно!!!Но наистина съм изумена от ефекта.
...
Д-р Райф разработва технологии, които и днес се прилагат в електрониката, биохимията, радиохимията, балистиката и авиацията. Може да се каже, че той развива биоелектричната медицина. Между изобретенията му са: хетеродинен ултравиолетов микроскоп, микродисектор и микроманипулатор.
През 1920 г. конструира първия в света много мощен светлинен микроскоп. След повече от десетилетие усъвършенстване, през 1933 г., той завършва окончателно работата си над своя универсален микроскоп - изключително сложен уред, съставен от 5682 различни части и постигащ увеличение 60 000 пъти. Откритието на Райф има огромно значение - то дава възможност да се наблюдават в динамика репликационният цикъл при вирусите, жизненият цикъл на бактериите, как последните се изменят в различни форми, за да преживеят промените в околната среда, и как под влиянието на различни канцерогенни вещества някои от тях превръщат нормалната клетка в ракова! За сравнение бих искал да поясня, че със съвременните електронни микроскопи могат да се наблюдават вируси и бактерии само в неактивно състояние.
Райф усърдно и неуморно документирал спектроскопския почерк на всеки микроб, който изследвал, и начина, по който се развивал в тъканните култури.
Той бил толкова напред от своите колеги, че те изобщо не можели да разберат същността на проучванията му. Затова мнозина пътували до Сан Диего, за да видят микроскопа и да придобият идея за това, което правел.
Всъщност д-р Райф пръв идентифицира микроорганизъм, който е главна причина за развитието на ракови заболявания при хората, когато се създадат необходимите условия за това. Той го нарекъл "Cryptosides primordiales". Райф видял и вирусите, които допринасят за развитието на полиомиелит, херпес, грип и много други болести, и документирал педантично всичките си изследвания със снимки, филми и подробни записки.
За да унищожи микробите, Райф използвал същия физичен принцип, който му помогнал да ги наблюдава живи - принципа на резонанса. Атакувайки ги чрез специално създаден от него уред с електромагнитни вълни с тяхната резонансна честота, но с много по-голям интензитет, той предизвиквал разрушаването им. По същия начин, по който ни е известно, че може да се използва звук с определена честота, но с голям интензитет, за да се счупи например само стъклена чаша, като същевременно предметите наоколо остават незасегнати. Това става именно поради факта, че молекулите й трептят с честота, хармонична на зададената. Методът на Райф унищожавал само вирусите без изобщо да засяга здравите клетки и тъкани. Ученият нарекъл съответната честота "смъртоносна осцилаторна стойност".
На 20 ноември 1931 г. в имението на д-р Милбанк Джонсън в Пасадена 40 най-изтъкнати медицински специалисти от САЩ се събират на банкет, организиран в чест на д-р Р. Райф под мотото "Краят на всички заболявания". Но само няколко години по-късно всички тези хора ще "забравят" и изобретателя, и това събитие.
Райф работил упорито години наред, понякога и по 48 часа без прекъсване, докато установил МОЕ за огромен брой микроорганизми, допринасящи за развитието на различни, понякога опасни заболявания - грип, менингит, тетанус, полиомиелит и др. След като в своите опити излекувал много раково болни животни, унищожавайки безболезнено съответния вирус със специфична електромагнитна честота, Райф заедно с д-р Милбанк Джонсън от Университета в Южна Каролина и под наблюдението на специално назначен медицински научноизследователски комитет провел успешен експеримент с хора през лятото на 1934 г. За период от 4 месеца всичките 16 пациенти с различни ракови заболявания, диагностицирани като терминално болни, били излекувани с този безболезнен и без странични ефекти метод. Последвалите опити между 1935 и 1938 г. затвърдили първоначалния успех и същевременно предизвикали силното безпокойство на медицинската индустрия. Какво ще стане с всички официално наложени терапии, след като хората разберат, че някой може да предложи безболезнено, без нежелани въздействия и много по-евтино лечение? И така Морис Фишбейн, който по това време контролирал Американската медицинска асоциация (АМА), изпратил при Райф адвокат с предложение, на което "не можеш да откажеш". Но Райф го отхвърлил. Не се знае точно това, което Фишбейн е искал от учения, но можем да се досетим, имайки предвид подобни предложения, правени на други учени. А именно АМА да придобие изключителни права над съответния метод, като реши как да го използва (или да не го използва под различни предлози).
През 1939 г. АМА се възползвала от всички средства и цялата власт, с която разполагала, за да спре изследванията и работата с уреда на Райф. Голяма част от документацията с изследванията му била открадната, а микроскопите му изпотрошени. В същото време лабораторията "Бърнет Лаб" в Ню Джърси, в която учени се канели да потвърдят изследванията на Райф, била опожарена. Единствената компания - "Бийм Рей Корпорейшън", произвеждаща частите за микроскопа и уреда, използван за лечение, чрез скалъпен съдебен процес била принудена да фалира. Последният удар за Райф обаче бил, когато полицията незаконно нахлула в лабораторията му и конфискувала цялата останала информация, обхващаща десетилетния му труд.
Лекарите, прилагащи неговия метод, били заплашени с отнемане на правото да практикуват и дори с затвор, а тези, които се опитали да го защитят, били подложени на финансови репресии. Артър Кендал, директор на "Нортуестърн скул ъв медисин", Който работел известно време с Райф върху раковия вирус, приел предложението срещу 200 000 USD, които за онова време представлявали значителна сума, "да се оттегли в пенсия" и заминал за Мексико. Д-р Джордж Док, друг известен сътрудник на учения, също бил накаран да замълчи, получавайки голямо парично дарение заедно с най-големите почести, които можела да му предложи АМА.
Преследванията изпълнили Райф с горчивина и го довели постепенно до алкохолизъм. Той починал беден и забравен през 1971 г. - годината, в която правителството в лицето на президента Никсън обявило "война на рака". Какво чудовищно лицемерие! Една от заслугите на Райф, а именно откриването на вирус, допринасящ за развитието на ракови заболявания, било присвоено от Вирджиния Либингстън. През 1948 г. тя започва да прави научни съобщения в тази насока, като дава свое собствено наименование на микроба - "Progenitor cryptocides!, и никога дори не е споменала името на Райф в разработките си. Всъщност Ливингстън е посещавала много често неговата лаборатория, докато последната все още е функционирала, и използвала микроскопа. Тя дори се преместила да работи наблизо, за да може да следи внимателно работата на Райф.
И така този изключителен, но много скромен учен, отдаден на своето дело за благото на човечеството и чужд на слава и фалшив блясък, никога не получил полагащите му се признание и известност за откритието, което направил! Медицинската индустрия и нейния антураж се постарали добре името му и работата му да потънат много бързо в забрава, като никъде в научните списания не се допускали статии от него или за неговите разработки. И така поколения студенти по медицина са завършили, без да чуят нищо за откритията на д-р Райф, а и на мнозина като него. Ето това е един от начините, по които се осъществява манипулацията на лекарите!
Пораженията, нанесени на човечеството от лакомията на фармацевтичните концерни и корумпираността на политиците, са на път да засенчат всички масови убийства досега в историята на човечеството. За да разберете за какви пари става въпрос и чии "права" се защитават от властите, бих искал да уточня, че лечението само на един човек, болен от рак, в САЩ струва средно около 300 000 USD! И ако това не е добър бизнес!
...
Току що откривам, че няколко човека чакат отговор на лични - на всички съм отговорила персонално.
Поради проявения интерес пускам постинг на всеослушание :

Терапия: Райф генератор
Пълни координати на терапевта , работещ с генератора:
Васил Стоев тел.: 9550689 , моб.: 0888329823, София, кв.Павлово-към Бояна

Резултати от процедурите:
Един от проблемите ми бе шийно раменен плексит придружен от периодично силно главоболие. Специално главоболието изчезна след около 3 процедури и вече забравих за него.

Другата осезаема положителна промяна е невероятен прилив на енергия – дори много след процедурите- вече втора седмица работя и пътувам без умора по 12 часа в денонощието – преди време при такъв темп ми бяха необходими лекарства за да се справям.

Терапията е сравнително непозната у нас – един лекар-хомеопат ме насърчи да я опитам и заедно със съвета му за практикуване на йога това се оказа другия “златен” съвет.

Специални благодарности на г-н Стоев, насърчавам всички, които имат въпроси да се обръщат директно към него – имайте му доверие , много е внимателен и компетентен.

Предварително се извинявам, но едва ли ще смогна да отговарям на въпроси , чакат ме още няколко напрегнати седмици .

Успех на всички дръзнали да опитат!
...
Вижте -темата за Райф е безкрайна.Просто много може да се пише и да се говори за това.Слава Богу, Нета е подръка на всеки и който иска да научи нещо повече просто кликва с мишката и започва да чете.Мрежата е пълна с информация за Райф и неговия метод.

Според мен Райф манията в Бг започна с публикуването на една чудесна книга-"Световната конспирация срещу здравето" на д-р Гълъбов.Има още една книга на български в която цяла глава е посветена на Райф и неговите открития.Книгата се казва "Изгубените открития" на Джери Василатос.И двете книги все още могат да се намерят по книжарниците.
Имаше опит през миналата година от едно момиче да се пусне статия за Райф в голям софийски ежедневник, но нещо не се получи.
Добрата новина за България е, че в София с машина на Райф работи Васко Стоев.Другата добра новина е, че има една група млади аудио инженери, които усилено работят върху създаването на Райф машина.Те имат и свой форум, където постоянно обменят информация.Форума обаче е закрит.
Казвам всичко това понеже в други страни, например Русия, делото на Райф е почти напълно непознато, докато поне в българското интернет пространство темата е актуална и живо интересува хората.

Мойто мнение е такова-Райф е бил изключителен човек, създал е една невероятна машина и един фантастичен микроскоп, но както се случва с великите хора бил е премазан от "войнстващата посредственост".Както може би всички знаете, шефа на АМА-Американската медицинска асоциация е направил всичко възможно да унищожи този човек и неговото дело.Като резултат на това искам да отбележа, че това което днес имаме НЕ Е ОРИГИНАЛНАТА РАЙФ ТЕХНОЛОГИЯ.Затова и днес има толкова модификации на Райф машината, затова и съвременните машини на Райф не са в състояние да лукуват рак, нещо което е било по възможностите на Райф.Това разбира се не означава, че това са fake машини- всички създатели на Райф машини се опитват да възстановят оригиналната технология и в една или друга степен се доближават до нея.Затова и резултатите са налице.Но все пак оригиналната технология остава загадка.Има обаче обнадеждаващи новини в тази насока което ще стане ясно в редовете по-долу.

Пак повтарям- твърде много може да се говори за Райф.Мен лично ме занимава възможността за лечение на рака с помощта на метода на Райф.Бях написал нещо по темата "рак и Райф", което сега отново ще paste-вам.Надявам се за тия, които не са го чели да представлява някакъв интерес.Ето и самия постинг:

Един гениален учен- Роял Райф- през тридесетте години на миналия век прави две велики неща-първо/открива причинителя на рака и второ/ изобретява уред с помощта на който успешно ликвидира този причинител.Но преди това той прави нещо друго много важно -изобретява светлинен монохроматичен призматичен микроскоп с огромно за времето си увеличение-20 000.По същото това време в ход е разработката на електронния микроскоп, който по това време като увеличение дори отстъпва на микроскопа на Райф.За сведение най-мощните съвременните електронни микроскопи имат увеличение 200 000.Но електронните микроскопи имат един много сериозен недостатък-те убиват културата, която се наблюдава, т.е. с негова помощ могат да се наблюдават само мъртви обекти.
Райф произвежда няколко микроскопа и те биват закупени от различни лаборатории в Щатите и Англия.За сведение ще спомена, че цената на един Райф микроскоп е била 50 000 $.По същото това време годишната заплата на един държавен служител -например на кондуктор във влак е била около 2000 $.В момента на няколко места като например Смитсониевия музей се пазят оцелели, но не фунциониращи екземпляри на Райф микроскопа.

Малко инфо за Райф.Райф учи биология в Университета Джон Хопкинс-това е един от най-реномираните университети в Щатите.Следва и оптика в Хайделберг, Германия под личното ръководство на Карл Цайс.Самия той не е лекар, но има две докторски степени (PhD) от Универстита на Южна Калифорния и от Университета в Хайделберг.Той намира богат спонсор , с помощта на когото си оборудва лаборатория, която е една от най-добрите не само в САЩ, но и в целия свят.

Та Райф изобретява уникален микроскоп.Дори обекти, които не са видими за човешкото око, например намиращи се в инфрачервената област, той успява да ги направи видими използвайки специална конструкция.
Райф успява да изолира причинителя на рака.Той прави следното -взема раков тумор и от него получава чист филтрат-тоест субстанция в която няма клетки.След това го инжектира в жива тъкан и установява, че само след няколко дни в здравата тъкан започват да се формират тумори.След това от новообразувалия се тумор отново извлича филтрат и отново го инжектира.Експеримента го повтаря стотици пъти.
Имайки под ръка толкова мощен микроскоп и с такива изключителни възможности, той успява да проследи целия цикъл на развитие на причинителя на рака.Този причинител Райф нарича "бацил Х".Райф наблюдава невероятните метаморфози на бацила.
В първоначалната си форма бацила Х е изключително малък и е с размерите на вирус.Но при промяна на външните условия бацила преминава в нова форма -той нараства и се превръща в "бацил Y".При нова промяна на средата бацила се превръща в нова форма-кокоидна.Ако отново се промени средата кокоидната форма се превръща в фунгоподобна(гъбична) форма.С нова промяна фунгоподобния организъм се връща в първоначалната си вирусо подобна форма.
За съвременната наука подобна мисъл -че един микроорганизъм може да променя формите си подобно на начина по който пеперудата се превръща в какавида, впоследствие в гъсеница и накрая отново в пеперуда е пълна ерес.Всъщност това е теорията за т.н. плеоморфизъм, която за пръв път е издигната от проф.Гюнтер Едерлайн и която изцяло е отхвърлена от съвременната наука.
Най-интересното в случая е, че по същото това време в бившия Съветски съюз твори и работи проф.Невядомский.В книгата си "Проблеми на експерименталната онкология"(1937) той разказва за своите опити при които наблюдава същите четири фази от развитието на причинителя на рака и когото той нарича паразит.Най-любоптиното в цялата история е, че и проф.Невядомский и д-р Райф наблюдават организъм с виолетово червен цвят, което говори за достоверността на техните наблюдения.

Интерес представлява един друг факт.Оказва се, че този микроорганизъм е в неактивна, латентна форма и само при рязка промяна на средата, например при облъчване с радиоактивно излъчване той се активизира и преминава в патогенна форма.Това обяснява честите рецидиви наблюдавани при прилагане на химио и лъче терапия.

Райф конструира специална машина известна като машина на Райф, с която успешно унищожава бактерията.Произведени са няколко такива машини и са закупени от различни лекари.Доскоро нямаше информация за запазени Райф машини.Но наскоро се оказа, че в Англия е открита една подобна машина.Група английски инженери я изследваха и публикуваха нейни снимки и чертежи.

Райф успешно демонстрира пред специално избрана комисия как лекува неговата машина.Само за няколко месеца той успява да върне здравето на 16 пациента с терминален рак- трета и четвърта степен.Но шефа на АМА-Американската медицинска асоциация -д-р Фишбейн използва цялата мощ на държавната машина за да унищожи великия учен.Той е изправен пред съд с обвинението че лекува с неодобрена терапия, лаборатията му е разбита, а документацията -конфискувана.

Райф умира през 1971 г изоставен и самотен в Сан Диего.Според справка в общината , той си тръгва от тоя свят само с 1000 $ в банкова сметка и затова градските власти са принудени да заплатят част от погребението му.

Но макар и потъпкано , делото на Райф не е загинало.Излязлата в началото на 70-те години книга на Бари Лайнс "Терапията, която успешно лекува рака" (Barry Lines, Cancer Cure that worked) разбунва духовете.Мнозина изследователи от целия свят се залавят да възстановят по оцелели бележки, чертежи, снимки и спомени оригиналното устройство.
Миналата година в Сиатъл се проведе специална конфереция на която учени, изобретатели и ентусиасти от цял свят дискутираха проблемите свързани с машината на Райф.За съжаление мнението преобладаващо до момента е, че оригиналната схема е загубена и новоконструираните машини се опитват да възстановят оригиналната идея, но като цяло това не им се удава напълно .И макар и тези устройства да се използват с успех по цял свят за лечение на различни заболявания, по отношение на рака мнението на всички е, че те са неефективни.
Но от края на миналата година има две изключително обнадеждаващи новини.

Първата е, че група изследователи на симпозиум в Мемфис са демонстрирали новоконструиран от тях микроскоп ,който по всички показатели напомня оригиналния микроскоп на Райф.Увеличението му е 10 000 пъти.Само за справка ще напомня че най-мощните съвременни светлинни микроскопи са с 2000 пъти увеличение.

Втората е, че един изследовател , Джон Бедини, успява да се свържи с един от сътрудниците на Райф-Джон Крейн, който единствен притежава оцелелия архив на Райф.След продължителни разговори, беседи и дискусии с Крейн Джон Бедини разкрива тайната-защо всички досегашни устройства се оказват неефективни при лечението на рака.Кейн ревниво пази тайните на изобретателя, но постепенно споделя кратки указания които насочват Бедини към истината.Оказва се, че в оригиналното устройство се използва наслагване на две честоти и само в този случай може да се констатира положителен резултат.През 2005 г Бедини прави успешни експерименти които филмира.На филма се вижда се как бактерията наречена paramecium се взривява от лъчите на устройството.

Така че има надежди в най-близко бъдеще да бъде възстановена оригиналната технология и проблема с рака да бъде решен веднъж завинаги.
...
Въпреки странната реакция на някои форумци относно благодарствените съобщения,аз също ще си позволя от този форум /мисля,че точно тук му е мястото/ да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на В.Стоев.С две думи ще споделя :Страдам от мултипленна склероза и след честотната терапия,която направих при Васко Стоев получих едно драстично подобрение на симптомите.При мен съществен фактор беше наличието на Epstein-Barr-Virus ,който беше атакуван по време на терапията.Пристъпите ме оставиха.Не смея да кажа,че съм излекувана окончателно,но подобрението за сега е огромно.Освен апаратът на Райф Стоев притежава и много познания ,които са особено важни за правилния подход при лечението.Благодаря ти Васко!Продължавай все така в самоусъвършенстването си,за да помагаш !
...

--- Край на цитат ---

Засега ще се въздържа от коментар, искам да се запозная малко повече с темата. Ще ми е интересно да чуя мнения, а и реални впечатления.

Поздрави,
Радо

Радослав Русинов:
Една полезна страница на английски, ето малко извадки от нея:
Who's Who In the Rife Game

--- Цитат ---Who's Who In the Rife Game

The history of the Rife Frequency Generator goes back in time to the 1930's. However, the original research travels back even further to 1880, and the first patents were issued in 1890, to a man named Fisher. Many men like Tesla, Lakhovsky, Voll, Nagier, etc. all contributed to this teahnology Rite happened to land an over zealous journalist named Barry Lynes who made him into a folk hero with the book The Cancer Cure That Worked. But, back in those early years, there were many heroic experiments.

Because of the controversy over Rife, we will concentrate on his legacies and early instrumentation. Rife developed 5 powerful optical microscopes, the most powerful at which is known as the Universal Microscope. It was developed in 1933, consists of 5,682 parts, and is so "powerful" because of its ability to accurately view microorganisms in their natural habitat. Rife, while observing bacteria, viruses and fungi when using the microscope, was able to observe their demise while applying energy derived from the frequency of the square wave generator. Audio frequency generators of the 1930 era were large and bulky and subject to frequent instability. The instrumentation was crude and unstable. To determine the precise frequency with accuracy was difficult and quartz crystal control was required for optimum frequency stability. It is no wonder that Rife did not publish the frequencies that caused the demise of viruses that he observed. It would have been difficult for a person other than an expert radio technician or engineer to determine and measure frequencies accurately in 1930.

In the manual and notes of Rife, there is no mention of the frequency, only dial settings. And these depend upon how the parameters were set up in the oscillator stage. The Manual also points out many "Do Nots", which indicates mechanical instability of the instrument. The 1987-88 versions of the original Frequency Generator had been developed through a need for an experimental program to investigate and study the work of Rife and perhaps revalidate his experiments using an audio frequency square wave generator to destroy harmful bacteria, viruses and fungi.

In 1977, a researcher from San Diego, California discovered a man who had for many years known Rife. Rife provided a frequency generator for this man's use when he developed cancer. He used the generator and cured his cancer.

Rife built that instrument from a SQID "Heath Kit". It had vacuum tube electronics which were impossible to he kept exactly tuned and accurate. Therefore, whatever the frequencies were, they had little, if anything, to do with the healing. Through later research, it has been found that the harmonics of the frequency band are what made it work. Rife merely substantiated what Lakhovsky knew in 1925. According to his original material, Rife didn't know the differences between a frequency and a pulse repetition rate By sheer luck the vacuum tube's natural oscillation, and the Heath Kit he used, just happened to match the body's impedance. (In order to get energy into the body it is necessary to break through the electric field around the body.) Rife "lucked out", and the off-the-shelf-generator modified with foot pads worked!

The San Diego researcher in the late 1970's then had a problem with a relative who had breast cancer. She contacted Rife's friend who loaned the generator to her. After having complete success, she asked Ed Skilling (a pioneer in the field of electromagnetics) to duplicate the old generator with state of the art electronics.

Ed, using the number settings of the old generator with an oscilloscope, converted the numbers on the dial settings to actual audio frequencies. We must assume that the numbers on the dial settings were correct, as the result of its use in the past fifteen years would indicate. Then, Bob Beck and Ed Skilling created schematics for the copy generator and gave them out to researchers free, thinking research could then be conducted by many people and could not be stopped easily.

However, the plot thickens... Several people from California took the schematics with the five frequencies and started manufacturing units in their garage. When Ed and Bob warned them of the two higher frequencies, they said the "spirits" told them they were OK to use, so they continued to manufacture and sell. Thus, the QLF was born. The only difference between the Skilling Schematics and the final QLP' was that the technician who put it together used a crystal control, which isn't significant. Because the frequencies are in the hundreds there could be a drift of minus 5 or 10 hertz and it wouldn't make a difference. The mistake was made in not using a symmetrical output. It is imperative to have a symmetrical square wave signal that cancels out to zero. In other words, the positive has to go to certain amplitude and the negative to certain amplitude, with zero point being the crossover point. It not done correctly, it won't be a symmetrical wave form and will not work.

In the fall of 1987, Los Angeles, California, a group of medical people and scientists met to discuss the possible use of electronics in the treatment of AIDS. A few doctors, headed by Robert Streaker, M.D., believed the Rife Frequency Generator might be helpful in the treatment of AIDS. At that meeting Ed Skilling volunteered to create a third generation device with improvements and solid state dependability to simplify usage, particularly in setting the three frequency changes. The second generation unit was provided with a Vernier dial, and a digital frequency counter was used to set precise frequencies as called out in the original specifications.
...
продължава тук...

--- Край на цитат ---
На горният сайт има и още няколко статии:
Photon light, sacred sound, noble gases Important Aspects of Vibrational Energy Technology
Photon Sound Beam: Contemporary Evolution
Integrated Healing Systems ~ Unified Fields Technologies Intention Statement

Непубликуван в столичен вестник материал на Надя Димитрова:
Кой е д-р Роял Реймънд Райф?

Схеми и указания на български как може да си направите в домашни условия машината на д-р Райф: Royal Raymond Rife

Още една полезна страница: The Website Of  Royal Rife

В интернет дори може да бъде свалена програма, която генерира сигнали, следвайки принципите на терията на Райф за използваните честоти: Rife Generator v.3.1

--- Цитат ---Author: Timo Esser
Description: This Program can generate signals in accordance with the theories of the researcher Royal Rife for use as a Rife Device. Features: Uses standard sound card; Generates frequencies 20Hz-22kHz (sine/square/triangle); Pulsed signals with variable duty cycle 1-99%; Extensive scripting capabilities (Macros) ; Preset storage and recall; Change frequencies directly by keyboard, mouse button or slider; Multi sound card support.
--- Край на цитат ---

sneji:
Здравей Радо мисля,че в края на месец март ще мога да споделя лично мнение и впечатление.Засега нищо не мога да кажа,но след няколко сеанса ще мога.И така аз се обадих записах си час,но подробности като отида засега нищо повече немога да коментирам,тъй като нямам информация.Засега всичко добро и приятен уикенд!
Поздрави Снежи!

Радослав Русинов:
Много хубаво, радвам се, че си решила да пробваш :)
Дано има положителен ефект! Като натрупаш опит, непременно да споделиш тук ;)

Поздрави,
Радо

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия