Не-вирусен хепатит > Автоимунен хепатит

 Автоимунен хепатит- Лъчо

<< < (3/3)

Лъчо:
Албумин - 39,8 ; Тромбоцити (Tr) - 308.0 , това INR - не го намирам в епикризата може да не са го изследвали или да го пише по друг начин. Има : MPO(pANCA)-2 ; PR3(cANCA) -22.5 ; IgM-141( за него видях , че е в норма ) ; IgG - 1447( Също е в норма но близо до горната граница) ; IgA- 341(Също е в норма  близо до средата )

Петя Б:
Чернев е добър и е важно да имаш всички изследвания направени и разчетени от специалист. Не съм наясно дали тези показатели няма да се нормализират от лекарствата или се прилага друго лечение, но сега вече ще те насочат специалисти.
Както каза Емо биопсията е най-сигурният начин за диагноза, ако ти правят такава не се притеснявай няма нищо страшно.
  :smile: Всичко ще е наред, успех!

iva_moni:
Привет и от мен.Аз съм пациент на проф.Чернев от 1 година и мога да ти кажа, че съм много доволна от целия екип.Конкретно д-р Идриз ми следи състоянието , но целия екип е добър, обясняват нещата ясно и разбираемо.Подкрепям мнението на другите за биопсията, при всички случаи това е начина да се уточни диагнозата .Изобщо да не те плаши, професора е факир .Желая ти успех и  пиши до къде си стигнал.Ако имаш нужда от координатите, съм на разположение.
 :bye2:

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия