Автор Тема:  Помощ с резултатите !!!  (Прочетена 10321 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Staffa1982

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
  • Пол: Мъж
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Помощ с резултатите !!!
« -: Октомври 29, 2016, 09:55:48 »
Здравейте на 24/10 си направих пулни изследвания на кръвта,всичко е ок само имам високи нива на асат и алат ,ето изследванията 24/10   АST (SGOT) 58IU/ml    <42   , ALT (SGPT) 89IU/ml   <41   (y-GT) 47 IU/ml  2-38...Днешните ми излседвания  27/10    АST (SGOT) 50IU/ml    <42   , ALT (SGPT) 81IU/ml   <41   (y-GT) 43 IU/ml  2-38  ..Моля за малко помощт,пуснах си изследвания и за хепатит,ама те ще са готови утре.Снимки на резултатите  http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/viu1477419413r.jpg   , http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/viu1477498297j.jpg

Неактивен Staffa1982

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
  • Пол: Мъж
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #1 -: Октомври 29, 2016, 10:31:28 »
Възможно ли е да е от алкохола,защото предният ден 24/10 преди да си пустна резултатите прекалих много със алкохола,и на 27/10 резулатите паднаха със 15%,или имам хепатит?

Неактивен Силвана Лесидренска

  • Модератор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • *******
  • Публикации: 2701
  • Пол: Жена
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #2 -: Октомври 29, 2016, 10:51:31 »
Дали имаш хепатит, ще кажат изследванията, които чакаш утре.

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org


Неактивен terpo

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • ***
  • Публикации: 73
  • Пол: Мъж
    • Профил
    • www.terpotech.com
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #3 -: Октомври 29, 2016, 16:03:37 »
Утре ще разбереш.  Алкохола е алиби за сега!
Ако е от него значи не ти влияе добре и трябва да се замислиш следващия път . Ние тук бихме дали едната си ръка за да сме на твоето положение. Успех утре !

Неактивен Staffa1982

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
  • Пол: Мъж
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #4 -: Октомври 29, 2016, 18:16:03 »
Благодаря

Неактивен Staffa1982

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
  • Пол: Мъж
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #5 -: Ноември 02, 2016, 14:28:42 »
(HBsAg) 0.19     (Anti-HCV)  15.30  докторите ми викат че не съм бил болен ама могело да се разболея,ама като гледам има Ц маи ?

Неактивен Силвана Лесидренска

  • Модератор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • *******
  • Публикации: 2701
  • Пол: Жена
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #6 -: Ноември 02, 2016, 15:23:48 »
Какви са референтните стойности?

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org


Неактивен Staffa1982

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
  • Пол: Мъж
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #7 -: Ноември 02, 2016, 16:41:11 »
Над нормата съм,обаче това показва анти-ХЦВ ,имам над дормата анти тела който показват че или съм бил болен и съм се излекувал през времето,или съм болен поне така разбрах.Утре ще ми излязат пълните резултати и те ще покажат да или не,ще отида да ми видят и черният дроб и злъчката.Но не разбирам едно,не съм наркоман и не съм бил със повече от 1 жена през последните 3-4 години,и ми се роди дъщеричка преди година,и ако съм болен от къде със се заразил.

Неактивен Ме

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • ***
  • Публикации: 53
  • Пол: Мъж
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #8 -: Ноември 02, 2016, 18:44:31 »
Но не разбирам едно,не съм наркоман и не съм бил със повече от 1 жена през последните 3-4 години,и ми се роди дъщеричка преди година,и ако съм болен от къде със се заразил.
Манипулации в болница, зъболекар, татуировки. Добре е и останалите членове на семейството да се изследват.

Неактивен Staffa1982

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
  • Пол: Мъж
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #9 -: Ноември 02, 2016, 19:48:24 »
Това означава ли че съм болен?Доктора ми каза че не съм,пуснахме и изследвания western blot.

Неактивен Ме

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • ***
  • Публикации: 53
  • Пол: Мъж
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #10 -: Ноември 02, 2016, 20:45:33 »
Никой не казва, че си болен. Единствено ще е ясно като ти излязат резултатите. Въпросът ти беше "ако съм болен от къде съм се заразил".

Неактивен Staffa1982

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
  • Пол: Мъж
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #11 -: Ноември 02, 2016, 21:33:24 »
(Anti-HCV)  15.30 това не е ли много,незнам.Доктора каза че всеки имал анти тела в организма и ми каза че нищо ми няма засега.И някой има ли идея какво показват тези изследвания уестърн блот?

Неактивен Staffa1982

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
  • Пол: Мъж
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #12 -: Ноември 03, 2016, 17:07:19 »
Някой ще може ли да ми каже за резултата за анти-хцв защо имам анти тела.тука доктора каза че не съм болен но може да се разболея и тези антитела трябвало да ги изчистя с хапчета.колко нормално анти тела трябва да има човек?

Неактивен terpo

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • ***
  • Публикации: 73
  • Пол: Мъж
    • Профил
    • www.terpotech.com
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #13 -: Ноември 03, 2016, 19:04:36 »
 Не ми е ясен тоя хеп C  ! До колкото знам HCV-РНК доказва наличието на хепатит С заболяване.


Неактивен Staffa1982

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 40
  • Пол: Мъж
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Помощ с резултатите !!!
« Отговор #14 -: Ноември 03, 2016, 19:42:54 »
Да това е ястно,а анти-хцв какво показва??Май че си изложен на вируса или си бил изложен.При допустими 1 аз имам 15 явно със си болен. :sad3:

 


СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007