Здравейте!
Преди половин час бях в аптеката на Марешки, но за съжаление няма никакво развитие по въпроса и доплащането си остава.
Има чувството, че управляващите започнаха да действат на принципа "Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем". Май правят всичко възможно хората сами да се откажат от лечението, а не комисията да им отказва и да ги лишава от лечение. Започна се с хоспитализация за три дни, а всички знаем, че изследванията се правят през първия ден. После вдигнаха дните на 4 - с каква цел, имаше ли нужда от това!? Целта на последното според мен е хората сами да си плащат т. нар. изследване ПиСиАр, което струва 180 лв., а не здравната каса. Това с доплащането е меко казано възмутително. Сега искам или не трябва да доплатя през следващите пет месеца по 166 лв. докато ми изтече протокола. Поне да бяха предвидили доплащането да започва от следващия протокол, който вече да е за генерика. писна ми някакви чиновници да решават съдбата ми и това на семейството ми, защото всичко рефлектира и върху тях.всичко това може да го направи само човек, който никога не е изпадал в положение като нашето и няма никаква представа за това какво преживяваме.