Вирусен хепатит - Обща дискусия > Моята история

 Нужда от генерик за лечение на Хепатит С, генотип 1б

(1/2) > >>

mikelitta:
Здравейте, писах вече, че майка ми на 65 години е с хепатит С, генотип 1б и цироза с варици първа степен по Чайлд - 1А стадий. Проблемът е, че влезе в болница Медлайн в Пловдив, направи фибротест с резултат Ф4 и А3, ниски тромбоцити 73 и тройно завишени алат и асат. Понеже отказа биопсия категорично и не е в състояние да пребивава дълго в болница - гледа баща ми, който е 100 процента неподвижен и изисква постоянни грижи и отказва да влезе  в болница, а така няма шанс за отпускане на лечение за хепатита. Много съм притеснена заради цирозата и искам на всяка цена да излекува хепатита, но друга алтернатива на този етап освен генерик от Индия или Египет не виждам. От сърце ви моля, ако няко може да ми каже какви са стъпките, от къде  икак да поръчам лекарството да се свърже с мен. Моля ви!

Силвана Лесидренска:
При цироза не се прави биопсия, Касата не я иска!!!
От Медлайн следва да оформят документите й и тя да подаде протокол към НЗОК, какъв е проблема?

mikelitta:
Проблемът е, че от Медлайн я принуждават, изнудва направо да направи биопсия, сега искат да влезе още за 10 дни във ВМИ и едва ли не да повтори всичко, защото комисията била там, за протокола много я наплашиха, че няма да и дадат лекарството без биопсия и тя вече психически се срина, от другата страна баща ми изцяло е зависим от нея, а тя не ще и да чуе да лежи отново в болница, имам чувството, че не съзнава сериозността на положението, защото се чувства добре, вчера лекарската и казала, че едва ли не утре ще умре, да прави тая биопсия и да не се лигави, ужасен натиск. Тя се принуди от ужас да прибегне до алтернатива - генерици, и писали са и харвони софисвобур 400 мг. И ледипасвир 90 мг. За 12 седмици, гастроентеролога е казал, че ще я следи, ако си достави генерик. Може и да не и писах правилно съставките, за което извинявайте. Не знам какво да правим, нуждая се от съвет, защото ме обзема ужас.

Силвана Лесидренска:
Кой е лекаря в Медлайн? Ще се опитам да ви помогна, дайте ми телефон за връзка, за са се чуем.

anti-HBs:
Писах ти лично съобщение с координати на лекар в Пловдив, който според мен ще ти свърши работа. Звънни му и му разкажи случая.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия