Вирусен хепатит - Обща дискусия > Моята история

 Хроничен хепатит б

(1/2) > >>

Mia:
Здравейте,може ли някой с хроничен хепатит и нисък вирусен товар да сподели колко често прави изследвания?Не живея в България и последното ми изследване беше преди около година,следващият месец съм на контролен преглед и се чудя дали този интервал е нормален.

kalan75:
Здравей.Аз съм на лечение от 5 месеца и на 3 месеца ми правят изследвания,както и на всички други който са започнали лечение.На 1 март пак ще постъпвам в болницата за изследвания.Колко ти е нисък товарът,и какво ти казват лекарите?Според мен за тази гадост която я имаме незнам да ли има нормален интервал за нещо.При всеки се развива различно.Дано при теб нещата да са на добре всичко да е нормално,но пиши нещо по конкретно за състоянието си.

Силвана Лесидренска:
Една година е стандартен интервал при стабилни пациенти без усложнения. В България ако могат, ще ни приемат и през три седмици, заради клиничните пътеки, така че ние не сме никакъв ориентир.

Mia:
Благодаря за отговорите :) Нямам достъп до изследванията си и не знам какви са стойностите.Откриха ми хепатита през август 2017,бях бременна в 3 месец,правих изследвания още два пъти един път преди да родя и един след това.Всеки път ми казват ,че товарът е нисък и при последното изследване ми казаха ,че алат се е покачил малко беше около 36 мисля ,но това не било обезпокоително.В общи линии това е всичко, което знам.Иска ми се при следващата ми среща с доктора да съм по-наясно с това кое е важно и какви са практиките.

Силвана Лесидренска:
Надявам се тук да намериш много отговори:
https://www.hepactive.org/article/lechenieto-na-khepatit-b-stpka-po-stpka

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия