Вирусен хепатит - Обща дискусия > Моята история

 Re: Моля ви - споделете как се живее с хипатит б

<< < (2/5) > >>

dodi:
 Здравейте, успяхте ли да намерите ваксина Енджерикс за дете и ако сте я намерили откъде. От аптечната мрежа ми казват, че не се внасяла вече. Купих ваксина за възрастни и ми казаха, че трябва да се сложи половината. Но ме е страх  дали ще може да се дозира правилно и затова изчаквам. Детето ми е на 11.5 г. и антителата са и 2,2.

Наката:
 Не не- обадете се на производителя мисля че беше гласко ,по късно ще попитам ще напиша номера.После ще отидете в някоя аптека и ще поискате от тях да ви ги доставят.Чаках три седмици но ми ги доставиха.

Наката:
Здравейте
Oтносно за ваксината вижте тел в интернет,фирмата производител се казва Глаксо и ще ви обяснят как става.Не е нужно да казвате с подробности - ако се безпокоите ,просто ви необходима и толкова.

dodi:
Благодаря!

Наката:
Здравейте.
От много време ми се иска да попитам всички болни като мен!Как влияе хепатита на отношенията ви с околните хора, приятели близки и най -вече сексуални партньори.На мен специално боледуването чисто физически не ме безпокои ,но психически ме бута.
Имам приятели който почнаха да ме избягват .Казах си ок и общувам с други,но съпругата ми колкото и да говорим за ваксини и взаимоотношения нещата не вървят.Интересно ще ми да разбера само при мен ли е така или проблема е общ.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия