Здравейте!
Вече мина месец от както започнах лечението. Както ви казах парвите две седмици бяха кошмарни, след това всичко е сякаш не съм на лечение, като изключим една малка подробност, която забелязах преди ден-два. На мястото, където си поставих първата инжекция, или по скоро около това място, са се появили 4, 5 мънички, колкото лещено зърно петънца, сякаш изгоряла кожа в процес на заздравяване. Нито ме болят, нито ме сърбят, но ме притесняват, защото както вече съм споменавала, като малка боледувах от Синдрома на Шон Лайн Хенох. Не съм съвсем сигурна, дали първоначалната фаза на това заболяване се изразява в такива външно видими симптоми, но знам, че при нея започват да се появяват петна по тялото от малки кръвоизливчета под кожата.
Въпроса ми е, дали на някой, който е на лечение, му се случва нещо подобно.
За сега ще чакам да видя дали ще се появят и на други места, и ако това се случи, веднага ще ида при личния да си искам направление за кожен лекар.
Иначе утре имам час при завеждаща случая ми с хепатита докторка по вътрешни болести.
Ще пиша как е минала срешата и се надявам всичко да върви нормално.
Поздрави!
П.П. ...А, и пропуснах да ви се похваля, че от понеделник започвам работа в "Europ Car". Това е една от най-големите интернационални компании за отдаване на превозни средства под наем.
Трябваше да започна евентуално от 1-ви май, но вчера ми се обадиха да ми кажат, че ще започна от по-рано.
За тази работа ходих три пъти на интервю и трябваше да ме одобрят за нея специално от централния им офис в Мадрид. Аз съм изключително горда, защото имаше бая кандидати, включително и 4-5 мои познати, а избраха именно мен. Надявам се работата да ми потръгне и да се справям добре с нея, защото ми се струва добър екипа, а да не говорим, че за такова работно време испанците и въобще всички работещи тук биха се избили (в преносен смисъл).
Става дума за сутрин от 08.30ч. до 13.30ч. на обяд и след това от 16.30ч. следобяд до 19.00ч. вечерта, това от понеделник до петък. В събота само до обяд, а в неделя почивка. Забравих да питам дали през официалните празници също почиват, но това ще го разбера скоро. Освен това за всеки работен ден ти се полагат купони за хранене в ресторант на стойност 6 евро, което си е едно нормално хранене. Аз мисля да ги предоставя на приятеля си, тъй като така или иначе много много не ям, а пък на него няма да има кой да му приготвя обяда, след като аз ще съм на работа по времето в което той се прибира за обяд.
Договора ми ще е първоначално за 6 месеца и после ако им хареса как работя и ако аз съм съгласна да продължа да работя във фирмата, има възможност да ме командироват в офиса си в Жирона, която е на 50-тина км. северно от тук.
Е, малко се отклоних, но трябваше да се похваля, иначе нямаше да съм Аз, такава каквато съм си.
Поздрави и дано всички скоро пишем в раздела "Успешно завършено лечение". Само го гледам и му точа лиги, целия комп е олигавен заради това.