Вирусен хепатит - Лечение > Предстои ми лечение

[ВАЖНО] Преди старта е важно да ...

(1/5) > >>

Jina:
Искам да попитам за някои неща  :) и се надявам да се отзовете  ;)

-когато трябва да си правя редовните изследвания всеки месец-ПКК и др. личната лекарка ли ми дава направления за тях или си ги плащам сама
-от това което съм прочела до сега е хубаво преди да започна лечението да отида на преглед при ендокринолог и очен
-така важната "ДУПКА"
-понеже не съм си изкарвала като си подавах документите сега трябва да си изкарам книжка за рецептите,налии
-на петия месец трябва да си подам документи за лечение за вторите 6 месеца,а какви са тези документи
-Sara ти си от Бургас нали?От къде си взимаш интерферона-от коя аптека

Нещо друго ако има моля споделете
Мерси  :-*  и лек ден на всички  ;)

anita:
На мен личната ми даде направление  за ендокринолог, които ми даде направление за изследвания на анти ТРО и ТТН, като каза, че ТТН трябва да го заплатя, защото не се плащало по ЗК.
 Не смея да пиша повече, защото и аз самата сега тръгвам по пътя на изследванията, оставям това на тези, които са минали по този  път. :D
Успех ти повелавам

Силвана Лесидренска:
-когато трябва да си правя редовните изследвания всеки месец-ПКК и др. личната лекарка ли ми дава направления за тях или си ги плащам сама - на всеки 2 седмици правиш ПКК, всеки месец и ензими и урина на 3-ти месец ТСХ. Личната ти има право само на едно направление на месец за изследвания,затова ще ти се наложи да си пускаш едни и ти самата. Съвет: гледай да ти съвпаднат ПКК,урина,ензими,Аф,ГГТ когато тя ти дава направление, а ти да се наложи да си платиш другите след 2 седмици, които са само ПКК.
-от това което съм прочела до сега е хубаво преди да започна лечението да отида на преглед при ендокринолог и очен- ако имаш някакви хронични заболявания,е добре да направиш един контролен и за тях. Аз например съм с астма и отидох преди първата инжекция да ми "преслушат" дробовете . Също така посети и нефролог за бъбреците.
-така важната "ДУПКА"- поне 2 седмици!
-понеже не съм си изкарвала като си подавах документите сега трябва да си изкарам книжка за рецептите,налии- да, и си направи копия от всички документи.
-на петия месец трябва да си подам документи за лечение за вторите 6 месеца,а какви са тези документи- лекуващите ти лекари ще ти кажат.

Jina:
Мерси много  :-*
А и да се похваля-в листат на чакащите съм под номер 29 - напредвам бавно но славно :D (подадох си документите м.г. юни месец)

Силвана Лесидренска:
може да стане  и много  по-скоро отколкото го очакваш.Ако този 29 -и номер от листата си го взела от сайта им, е повече от възможно това да е стара информация, да не съм ъпдейтвали номенклатурата  и ти реално да си 10-и номер и да се окажеш след 2 седмици на лечение :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия