Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - kitaeca1970

Страници: [1]
1
Много се чудих как да озаглавя темата и единственното ,което ми идваше на ум е дума,която тук не бих употребила.Вчера ни се наложи да посетим уролог,на Киро му се възпали сериозно лимфен възел на крака.След като погледна направлението и видя диагнозата хепатит С,като придружаващо заболяване въпросният лекар каза ,че сме длъжни да уведомяваме за заболяването,когато ходим на преглед.Той видиш ли си имал списък с имена на пациенти,които отказвал да лекува.Показа ни залепено на бюрото листче ,на което пише Тодор ...еди си кой.Той бил болен от друго ,този човек,но пък писал жалба против лекаря до лекарския съюз и те го глобили с 500 лв.и за това докторът го е сложил в черния си списък.Попитах го дали не трябва да се посъветваме с друг вид специалист,а той отговори,че ние си имаме вече една сериозна болест,за какво ни било друга то и от тази се умирало.Целия преглед беше придружен от някакъв дебелашки хумор,не знам как изтърпяхме да си изпишат там документациите и да си излезем без да го удуша или Киро да го пребие.И задавам си аз въпроса ако един "лекар" си позволява да се държи по този начин ,какво да очакваме от другите хора?За да не бъда голословна и зада предпазя останалите от Варна на които може да се наложи да посетят уролог или хирург ще ви кажа името на доктора Ангел Димитров от МЦ"Младост".

2
Здравейте,искам да се похваля,че проф.Чернев реши да ни одобри за лечение .Впетък ще правят на мъжо биопсия,въпреки ниските тромбоцити и после ще чакаме резултатите и да правим протоколи.За това отворих нова тема с надеждата това е нова страница от нашия роман за борбата с гадинката.Дано не се обърка нещо и вече всичко е наред и да се мятаме и ние да се лекуваме. :flowers:

3
Пълни некадърници,вземам си назад всички хубави думи ,които съм казала тук  във форума .Това са хора ,които не знаят какво да правят,ходят по цял ден като мухи без глави.Не могат да вземат решения или ако един каже едно след малко другия ти каже друго.Толкова съм им бясна,че ми идва да  :fight2:В момента вливат на мъжа ми по една банка глюкоза сутрин и вчера му правиха кръвнозахарен профил ,защото му била висока захарта,ами че той нали е диабетик как няма да е висока с тази глюкоза.Ама те  в този час явно са отсъствали.Нямам търпение да го изпишат и да отидем в София,ако бях сигурна ,че няма да му навредя щях да го взема още сега от болницата.

4
Здравейте.
От няколко дена се ровя из нета и не мога да открия информация,относно лечението на хепатит С,когато цирозата е декомпенсирана.Разбрах ,че в такъв случай интерфероновото лечение е противопоказно,но каква е алтернативата и има ли изобщо такава?При хепатит В има аналози,но за хепатит С не намерих нищо.Може ли цирозата да премине в компенсиран стадий ,след някакво лечение за да се предприеме лечение с интерферон? Ако някой има информация или е чел нещо по въпроса, моля, коментирайте!

5
Честит празник на всички деца .Нека да са ни много здрави ,да имат безгрижно ,весело детство и щастливо бъдеще! :flowers: :flowers: :love5:

6
Здравейте,най после дойде заветния ден и моя мъж постъпи в болницата за биопсия.Биопсия обаче не му направиха ,мисля заради ниски тромбоцити.Направиха гастроскопия.Дигнозата е чернодробна цироза стадий В по Чайлд ,портална хипертония ,портална хипертензивна гастропатия,спленомегалия с хиперспленизъм. :scream:За отношението в болницата да не ви говоря ,няма кой да ти обясни нищо,просто те подминават като стара гара.Вкрайна сметка заключението е ,че пациентът е подходящ за противовирусно лечение .Генотип и ПСР още не са получени.Мен това малко ме обърка, мисля че четох ,че при хиперспленизъм и спленомегалия не се прилага лечение  с интерферон.Лекарката обясни (беше на кеф нещо моментно)че може да се получи обратен ефект.До колкото разбрах са решили да пробват с малки дози.Не знам да се радвам ли или да се плаша.Вие как мислите . :crying2:

7
Здравейте,имам нужда да споделя с някого това ,което ми се случи и мисля че вие сте точните хора,защото само вие ще разберете притеснението ми.Вчера видях ,че иглата на мъжа ми за инсулин е изкривена,казах му да я смени.От страх да не я пипне някое от децата,реших,че не е достатъчно да я изхвърля(старата),а трябва да й сложа капачката първо(сякаш някой ще рови в боклука ама ... страх лозе пази)и вместо в капачето,тя влезе в пръста ми.Глупаво нали и нелепо.После псувах гадния диабет и още по гадния хепатит ц,ама каква полза. :scream:Как мислите ще се присъединя ли и аз във групата?И кога да си пусна изследвания?Знам че има доста хора във форума с диабет и хепатит  пишете как се справяте с двете болести. :flowers2:

8
Моята история / Здравейте от мен
« -: Март 15, 2009, 10:30:34 »
Здравейте от мен, накратко мъжът ми беше приет преди месец в болница за лечение на Диабет.Заедно с това се откри и хроничен активен хепатит С,както при всички  и на нас ни дойде като гръм от ясно небе.На 26 март постъпва в болница за биопсия и PSR.Ще се радвам да споделям въпросите и тревогите със вас

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007