Черният дроб > Хепатопротектори и билки за подсилване на черния дроб

 Жабуркане с олио за прочистване на черния дроб и жлъчката

<< < (2/4) > >>

Мери_:
Ники, дано не ти прозвучи много отчайващо, но докато не спреш интерферона нищо не помага при кървене от венците. Една седмица след като го спреш ще изчезне и кървенето.
Това е ефект от лечението.
Иначе и моята майка навремето преди около 20 години ползваше тази рецепта заради проблеми с камъни в жлъчката и беше доволна. Само, че май използваше зехтин вместо олио.
Освен това зехтин + настъргани лимони й помогнаха да избегне оперативното премахване на жлъчния мехур и успя след 2 курса на лечение да изчисти всички камъни от жлъчката.
Всъщност можеш да си се жабуриш всяка сутрин с олио или зехтин - може пък да има ефект и за кървенето.
Надяваме се да споделиш опит след време! :bye2:

niki85:
Аз също повдигнах въпроса за зехтина ,но зъболекарката ми каза че е излишно прахосничество на зехтин.И с двете се получавало един и същи ефект.Защото неставало дума за това какви съставки имат продуктите. :wink2:

didi:
Абе Ники,нали го плюеш това олио после,защо ще ти пречиства дробчето?Когато разбрах за хепатита,мама изчете всички вестници и списания на здравословна тема и ми донесе много бабини рецепти от този вид(опитах се да ги намеря за да цитирам точно рецептата,но уви).В една от тях пишеше"4 дена се пие само олио(зехтин)определено количество за деня и около 1-2кг. ябълки на ден-нищо друго!Заглавието беше"да пречистим ч, дроб от токсини".Бях готова да я направя,пък после си мисля"аз не пия,не пуша,не стоя в задимени помещения,водя здравословен начин на живот-няма от какво да си пречиствам дробчето(то е болно от вируса)",пък и мазнината не е много за препоръчване в моето положение!Това беше моят избор,като не отричам ползата от рецептата!
Дано ти помогне Ники,може и аз да я пробвам! :wink2:

vandal:

--- Цитат на: niki85 в Декември 03, 2008, 20:11:09 ---Здравейте приятели.
Вчера бях на зъболекар и споделих с докторката че много ми кървят венците и никоя паста за зъби непомага.
Тя ми препоръча всяка сутрин да  жабуркам с една супена лъжица олио всяка сутрин преди да си измия зъбите.Ще кажете каква е връзката тука с хепатита......Ами тя ми обясни че това е руска методика за почистване от отровните тосини в черния дроб и жлъчката,тъй като те се събирали в венците.Аз лично започнах да го правя.Ако не на дробчето поне на веннците ще ми помогне.И ако не друго поне няма да ми навреди. :wink2:
Поздрави

--- Край на цитат ---

пробвал ли си Лкалут /паста за зъби де.../ако не си и олиото не помага - като ми закървят венците ми помага...
сори че съм извън темата

iNNa:
       Привет,Ники.
       Преди години имах същия проблем.Разреших го с витамини/тогава вземах от комбинираните детски сиропи/ и сока от един лимон на ден и за една седмица всичко се оправи.Но тогава прие4мах много по-малко витамини от сега и проблема отново се появи.Отстраних го по същия начин.Но започнах да приемам редовно повече и по-разнообразни плодове и зеленчуци ,така продължавам и до сега.И дори по време на лечението не съм имала такъв проблем.
       Не пречи да го съчетаеш със зехтин и то студенопресован,защото е много полезен за ч.дроб.
                          Успех и пиши скоро за добри резултати.Ина :bye:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия