Черният дроб > Хепатопротектори и билки за подсилване на черния дроб

 Хепатопротектори - кой от всички?!

(1/2) > >>

Валео:
 :book_read: Здравейте! След лечение на Хепатит Б съм и заминавам за чужбина. Иска ми се да взема със себе си някакъв хепатопротектор за да поддържам черния си дроб. Видях и ми препоръчаха няколко вида с основна съставка Силимарин. Бихте ли ми препоръчали един от тях и ако някой е ползвал да сподели впечатленията си?! Ще ви бъда благодарен за помощта! Ето и препратки към тях:

Ливър кленз: http://pomaga.com/aquasource-produkti/details/33/6/super-hrani-ot-akvasors/livar-klenz-prechistvane-na-chernia-drob

Хепатофелин: http://vitaherb.bg/produkti/hepatofelin#mnenie-na-specialistite

Ливър Детоксифър и Регенератор: http://www.nowfoods.bg/p/Liver-Detoxifier-and-Regenerator

Ливър Ейд: http://fitness1.bg/scitec-liver-aid/

tetibulka:
Ние тука ползваме Карзил, Легалон, Трансметил и Хепамерц.
Твоите препратки са към неща, които взимат фитнес маниаците, за си пазят дробовете при приема на "безвредни добавки". Мисля, че за тях няма кой да ти сподели опит.

Дани

anita:
Общото във всички продукти е силимаринът, който се съдържа в белия трън. Той е и основната съставка в препаратите за подпомагане на работата на черния дроб.
Аз бих се спряла на продукт, в който съдържанието на силимарин е най-голямо.
Тъй като хепатопротекторите се приемат продължително време не е за пренебрегване и цената. Добре е на три месеца да се сменя хепатопротектора.
  На мен лично ми допадна хепатофелина.

Валео:
Явно Ви подвеждат сайтовете на някои препратки, но..... Изхождам от това, че главната и единствена съставка на Карсила и останалите му подобни е Силимарина. В посочените Хепатопротектори тя е ЕДНА от многото, които запазват черния дроб и подобряват функцията му, като дори е в по-голяма концентрация.  Аз също не съм фитнес маниак колега.  :pardon:

п.п. В момента пия Карсил 90 мг/ 3 пъти на ден и ми повлиява що годе добре, но винаги може и по-добре...надявам се.

Валео:
 :bravo2: Благодаря за отговора. И аз разсъждавам по подобен на Вас начин и се спрях точно на него. Поръчах опаковки за 3 месеца, но ще си взема и неизменния Карсил.  :wink3:

п.п. Апропо, съпругата на мой колега след боледуване от Хепатит С ползва продукта Ливъркленз в продължение на 1 месец. След направените изследвания в Университетска болница-Стара Загора и спряха болничните (които по принцип са по 6 мес. доколкото знам) и се върна на работа без ограничения за хранене и натоварвания.  :bravo2:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия