Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - bukatreka

Страници: [1]
1
При Хепатит С и Генотип 3 лечението с Пегагасис и Копегус е 6 мес. или 1 год.

2
Имам вируса на хепатит С най вероятно от 10 години. До 2010 обаче бях заблуден (от личния лекар), че с тази болест мога да си живея без проблем до старост.
Миналата година вследствие на доста прочетено по този въпрос, реших да предприема нещо. Записах си час при доц. Антонов, след което последва биопсия (не се плашете от нея, всичко трае не повече от 20 секунди). Генотип 3 съм и от 4 месеца се лекувам с Пегасис и Копегус. На 3-тия месец ПСР-а е с резултат: Не се открива.
Иначе от страничните ефекти най-много ме мъчи бързата умора и затрудненото дишане и повишената ми избухливост, а и съм на доста напрегната и интензивна работа.
Това е засега, надявам се лечението да се задържи успешно до края!
Успех на всички!


Копие на оригиналния пост:
Цитат
Имам Вируса на Хепатит С най вероятно от 10 год.До 2010 обаче бях заблуден(от лич.Лекар)че с тази болест мога да си Живея без проблем до старост.Миналата год.вследствие на доста прочетено по този въпрос Реших да предприема нещо.Записах си час при доц.Антонов След което биопсия(не се плашете от нея .Всичко трае не повече от 20сек).Генотип 3 съм и от 4 мес.се лекувам с Пегасис и Копегус.На 3-тия мес.ПСР е (Не се Открива).Иначе от страничните ефекти най много ме мъчи бързата умора и затр.дишане и повишената ми избухливост а и сам на доста напрегната и интезивна работа.Това е за сега надявам се Лечението да се задържи Успешно до края.Успех на всички.

Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!

3
Здравейте,
Резултатът от ПСР-а ми след 3 месеца лечение с Пегасис и Копегус, е отрицателен.
Значи ли това, че съм излекуван?
Благодаря!

Копие на оригиналния пост:
Цитат
Здравейте.Резултат Ми от ПСР след 3 мес.лечение с пегасис и копегус е Отрицателен.Значи ли това че съм Излекуван.Благодаря.

Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007