Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Орфей

Страници: 1 [2] 3 4 ... 46
16
Завършено лечение / Re: Хайде край!
« -: Юли 22, 2013, 14:34:48 »
 :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: :flying_kiss: Чакаме да се похвалиш с добрата новина!!!

17
 :chat: Не че помня много, но не беше на гладно и май само ми взеха кръв и урина, поне не е било нещо необичайно. Дано ти минат незабелязано поне първите няколко месеца! Кога предстои първата инжекция? На мен ми я биха чак привечер, но сутринта сигурно съм била на гладно за взиманео на кръв и ехографа, също ти правят ЕКГ, това са си все рутинни неща.

18
Общи теми / Re: Молба за съвет
« -: Юли 19, 2013, 21:06:23 »
 :laugh: обичайните мисли на здравите мъже! Радвам се за вас, момчета! Но за човек, който наистина е в депресия само това не стига. Както и само приятелско рамо не помага. Трябват му всичките тези неща плюс лекарството. Да си в депресия не означава една седмица да си с понижено настоение, а е резултат от лоши мисли, нагласи, химии в организма, случки и е продължило достатъчно дълго и се е задълбочило.

19
Общи теми / Re: Молба за съвет
« -: Юли 15, 2013, 10:10:17 »
В този случай аз бих наблегнала на антидепресантите без проф. Чернев да е разрешил!

20
 :write: Аз само да ви кажа, че хепатит Б, слава Богу, е отрицателен. Сега вече ще се вълнувам за други поредни бебешки изследвания тепърва  :girl_wink:. И ще помагам във форума!  :party:

21
То как се мери? Никога не ми е и хрумвало да ти призная! Дано, разбира се, имаш успех!!!!!!
В прополиса вярвам, за уринотерапията съм чувала, но ми се вижда нещо не като за мен. Пък и не ми го побира главата защо да не си ям просто здравословно и да не се мъча с такива все пак неприятни за човека неща като уринотерапия. Т.е. какво може да има в урината ми, което да го няма в дадени плодове и зеленчуци? Наблюдавам моите морски свинчета, като едното се разболее си прави уринотерапия и още една терапия с изпражненията на другото. Наистина им помагало. Но това с на друго животно, не със собствените си. Не знам. Хората все пак сме далече вече от тези неща и имаме по-модерни средства.

22
Благодаря ви, приятели!!
Дано всички от вас, които мечтаят за това двойно щастие да ги сполети и тях!!!!!!!! Това беше главната ми мотивация за лечението и сега най-после съм възнаградена! Предполагам за много млади жени в този форум е същото. Наистина стискам палци за вас!
ПС: Аз още не съм си пуснала хепатит Б, та малко за там треперя, но тез дни ще го пусна и ще си отдъхна.

23
Доста невероятно ми звучи това! Но желая успех  :fight:.
Хеликобактерът по принцип се лекува с протонна помпа, ако имаш оплаквания де, и с антибиотик. Ако нямаш оплаквания е друго. То над половината хора имат хеликобактер, но за повечето тя не е вредна, само някои развиват гастрити, колити и язви, което значи, че може би не е само тази бактерия причината, а и наследственост и пр. Поне аз така съм чела, защото също имам хроничен гастрит. А да не говорим хепатитите с какви сурови лекарства се лекуват! Ако беше до диета 2 седмици... Ти къде го прочете това?

24
Благодаря ви, хора, да ви се връща!!!
Руми, всъщност :baby3: го чакаме януари да се появи  :girl_in_love: :girl_angel:.

25
 :fun: :turkeydance: Вирусът не се открива!!!!!!!!!!!!  :dance: :angel: Приключих сагата с хепатит Цто наистина успешно  :girl_wink:

26
Бранкокс, нали знаеш че всичко се плаща на този свят. Какво ти пука за това, че те с някви стимуланти са по-силни?! Ми че и ти ако вземеш ще си и то много повече от тях, защото не си привикнал да се блъскаш. Освен това наистина са вредни. И като минат 10 години ти ще се смееш на свой ред.

27
Ех, жалко че се оказа хроничен! Дано лечението ти мине сравнително леко, но дори и да имаш тежки моменти твоето лечение би трябвало да е 6 месеца и помни че ще свърши!  :fight: :doubleup:
Инжекцията се поставя точно както е описано в листовката, мускулно, под ъгъл 45 градуса на някое по-меко място в тялото, та да не улучиш вена или нервче, ръката горе, ако има кой да ти я сложи там, бедрото, коремчето. Аз си редувах бедрата. Не е приятно хич, но се свиква. На нас първата ни я слагат в болницата. Ако имаш силни неприятни странични ефекти като втрисане, висока температура, гадене ще ти трябва пълно спокойствие, течен аналгин и още спокойствие. Имаш ли помощ от някой за дечицата? Ще се наложи да поеме малко време може би част от задълженията.

28
Моята история / Re: Здравейте :)
« -: Юни 23, 2013, 13:58:18 »
Тук аз ти отговарям, но е добре да изчакаш и някой по-разбиращ от мен да потвърди думите ми.
Доколкото виждам не си вече заразен за хората, нито има опасност да се върнеш към острия стадий, реално си голям късметлия. Но е добре да се пазиш още поне 6 месеца, там диети и пр. Също вече не може да даряваш кръв и органи. 
И, човек, ползвай предпазни средства, че не само хепатит има по света все пак.

29
Аз също виждам, че ви е много тежко! Хората са различни и вярват в различни философии. Моят баща докрай беше против моето лечение. Нито за момент не ме подкрепи и ако му се оплачех все почваше лекция как сама съм си го докарала това, ако съм си била живяла в настоящето без страхове за бъдещето.... ЩЯХ ДА СИ ДОКАРАМ ЦИРОЗА СЛЕД 10тина ГОДИНИ! Ама той не разбира това и казва - А откъде знаеш? С такива хора няма спорене. Той не признава лекарите, нито лекарствата. Смахнал се е, защото му откриха тежка нелечима болест. Та, както и да постъпиш - изчакай края на лечението, ако планираш крайни действия. След като то приключи тогава прави неща, които не можеш после да върнеш назад. Най-лесно е хората да се разделят, много трудно е да останат заедно в тежките моменти. А за това да отидеш ти на група за подкрепа или на психолог съм с 2 ръце ЗА! Няма да навреди, само намери някой свестен, дето да не е глупак, че глупак-психолог е като глупак-лекар, по-добре да не припарваме до такива.

30
 :flowers: Браво! Броени дни ти остават! Дано не се открива и след 6 месеца и след 3 години и до края!!! А те накрая ще ви кажат ли как се казва новото експериментално лекарство, с което сте излекувани? Ти всъщност знаеш ли, че аз нещо не съм запомнила.

Страници: 1 [2] 3 4 ... 46

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007