Други чернодробни заболявания > Чернодробни проблеми без поставена диагноза

 Нов член - еленаа

(1/2) > >>

elenaa:
Здравейте!
От 9 месеца покачвам температурата си до 37.1-2 следобед около 4, 5 часа. преди това ми е нормална около 36.7 и след 7 часа също се нормализира. правих си какви ли не изследвания - за пневмония - снимка - нищо не откриха, на гинеколог ходих - също нищо, на зъболекар ходих - пак нищо, на УНГ - имах по едно време синузит, но сега не ме боли. А също имам болки под последните ребра от време на време. Минават за около 2 - 3 мин. Ходих също на гастроентеролог - постави ми диагноза прегъната жлъчка (Било си по рождение уж- тя не е ли от дясно, и възможно ли е от нея да ме боли и от двете страни) Посъветваха ме да си направя изследвания за хепатит. Само такива не съм си правила. Въпроса ми е при хепатит може ли да имам такава температура и такива болки? А със снимката на белите дробове не се ли вижда дали имаш хепатит?

danihaleva:
Добре дошла!Пожелавам ти да не получаваш диагноза Хепатит.За да си сигурна,направи си изследване за Австралийски антиген първо струва окало 10лв.След това поискай от личният си лекар направление за чернодробни,СУЕ,урина поне.След резултатите ще се види дали има някаква вероятност за хепатит.Щом като има възпаление има и температура.Това се случва също и при жлъчка и жлъчни пътища.Не оставяй нещата така независимо от диагнозата.Всяко нелекувано заболяване води до усложнения или хронифициране.
                                                     
                                                                                        Успех!Дани

Jina:
Здравей Елена  :wink3:

--- Цитат на: elenaa в Октомври 16, 2008, 16:28:18 ---а със снимката белите дробове не се ли вижда дали имаш хепатит?
--- Край на цитат ---
С ехограф може да се види дали имаш уголемен черен дроб,но само чрез кръвно изследване се разбира дали имаш или не хепатит.
И да вмъкна само,че тука в Бургас правят безплатни изследвания-хепатит В и С,спин и др. в ХЕИ-то/има си специален кабинет/.,не знам от кой град си,но предполагам и другаде е така.Та ако не ти се дават пари може да се възползваш.
Дано открият защо се чувстваш така и да не е нещо сериозно.
Успех  :good:


ehristova:
Здравей и добре дошла във форума!
За да изключих хепатита трябва да си пуснеш кръвни изследвания за хепатитните маркери- В и С.
В момента тече кампания за безплатни изследвания. Провери в ХЕИ в града ,в който живееш.
Можеш да видиш и как са ти АСАТ и АЛАТ,които се проверяват с кръвни изследвания. Правят ги във всяка лаборатория.
Искрено ти пожелавам всичко да е наред

elenaa:
Здравейте
Благодаря за бързите отговори. Правих си стандартни изследвания на кръвта - лекарката ги видя и каза че не вижда нищо нередно. Някакви специални изследвания на кръвта ли трябва да си направя освен това изследване за Австралийски антиген. Иначе съм от Пловдив. Най-добре ще е май да попитам в нашето ХЕИ за тези изследвания за хепатитни маркери- В и С.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия