Други чернодробни заболявания > Чернодробни проблеми без поставена диагноза

 Нов член - еленаа

<< < (2/2)

Мери_:
Здравей и добре дошла във форума! :flowers:

Прегънатата жлъчка може да доведе до образуване на камъни в нея и до жлъчни кризи. Това, че имаш от 9 месеца температура малко над нормалната може да се дължи на някакъв възпалителен процес. Не е задължително това да е вследствие на хепатит. Но за да си сигурна си направи изследване за хепатит В, С и спин. Мисля, че ги правят безплатно и в ХЕИ Пловдив (Сега вече се нарича РИОКОЗ)

Успех!
Мери

pumuckl:
Индивидуално е. Аз когато бях болен от хепатит Б, инфекцията се беше разпростряла и върху жлъчката. Казаха и че жлъчният мехур се е инфектирал. Даваха ми антибиотик. Казваха и че стомахът бил замесен. Въпреки инфекциите на дроба и жлъчката нямах никакви болки. Дори не се чувствах особено отпаднал. Показателите ми обаче /ензими, билирубин/ бяха много високи. През цялто време се чувствах добре, въпреки че ме водеха най-зле. Другите болни се шегуваха, че трябвало да ме изписват направо, макар да бях оранжев. Стана ми наистина кофти когато започнаха да изписват пациенти, които бяха  постъпили в болницата заедно с мен или дори след мен. На тяхно място дойдоха други. Боллките ми бяха причинявани единствено от нескопосаните абокати.

bibitka:
Здравей, Елена!

--- Цитат на: elenaa в Октомври 16, 2008, 16:28:18 ---От 9 месеца покачвам температурата си до 37.1-2 следобед около 4, 5 часа. преди това ми е нормална около 36.7 и след 7 часа също се нормализира.

--- Край на цитат ---
Преди тези 9 месеца мерила ли си пак така редовно температурата?

Защо те питам ли? Защото трябва да се има предвид, че телесната температура на всеки човек има своя пик през следобедните часове, отчита се повишаване с около 0,5 градуса. Така че най-вероятно тревогите са ти напразни, което най-искрено ти го пожелавам. :doubleup:
Според мен е най-добре да мериш температурата само 1 път на ден и то сутрин.

anita:
Здравей!
Добре дошла във форума.
Аз имах същия проблем преди 9 месеца. Близо 4 месеца поддържах температура 37-37.5 , най вече в следобедните часове. Правиха ми кръвна картина,чернодробни изследвания. Тогава се установи, че са завишение ензимите, пусхнаха ми и за хепатит и така разбрах, че имам хепатит С. След това ходих на ендокринолог, снимка на бял дроб, ехограф. Всичко си беше в нормата. Така и не се разбра от какво правя температура. В един прекрасен ден тя изчезна от самосебе си. Не съм доволна, че не се разбра, но какво да се прави........ :bored:
сега се чувствам добре. Продължавай да си правиш изследвания. Мен лично JP-то ме прати на интернист и  той започна да ми дава направления за различни специалисти и на принципа на елиминацията да отхвърля причините за температурата.
ПОжелавам ти успех

katia:
И на мен ми казаха, че имам прегъната жлъчка. Изписаха ми Цинарикс, а също и Витамин Е и ми казаха при болки да пия Ношпа.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия