Ето какво мисля и аз:
Мисля,че нищо съществено няма да ни каже г-н Хомеопата,мисля,че ще продължи да се прави на ощипана мома и да се крие под фустите на фенките си,мисля,че е безмисленно да го караме да се обоснове.Ами той започва да бие отбой,сега пък видишли твърди,че може наред със стандартното лечение да се проведело паралелно и препоръчаното от него!
Така в тоя ред на мисли имам две предложения:
1-во,ако се съгласи на интервю пратетеме аз да му го взема
2-ро,помислете за изява в предаването,,Денят е прекрасен'',просто трябва да се излезне и да се говори,щото тоя сее заблуди сред обществото-така не става!
Както вече ви казах,регистрацията ми в онзи форум бе пак по случай на спор на който попаднах съвсем случайно.Тези майки там твърдяха абсурдни неща относно тема за наркотиците,и тъй аз като съм наясно затова се включих тогава.Постовете ми бяха забелязани от редактора на предаването,и на ЛС ми изпрати покана и тел. за връзка с молба да взема участие в предаването,защото подготвяха и предаване по темата.За съжаление късно видях поканата и не участвах,а и тогава бях в напреднала бременност.Разказвам тази история,защото съм сигурна че ще се даде нужното ефирно време за темата хепатит,хомеопатия и т.н.