Поддръжка и администрация на форума > Предложения и отзиви

 Не харесвам този форум

(1/6) > >>

hepatitna c:
Добавено от модераторите: Следващите два поста бяха стартирани от Валентина, след като тя зададе въпрос в раздела на доц. Антонов относно това дали хепатит C е лечим. Стартираната тема от нея беше преместена в раздела "Завършено лечение", тъй като тя не се нуждаеше от отговора на доц. Антонов.
Ето и самата тема, където тя получи отговор на зададения въпрос, със сигурност не по-различен от този, който щеше да даде доц. Антонов, тъй като тук става въпрос за общоустановени правила и терминология, която се използва от хепатолозите в целия свят при лечението на хепатит C.
Има ли пълно излекуване от хепатит С?

Веднага след като в темата беше отговорено на въпроса и, Валентина стартира две нови теми в раздела за задаване на въпроси към доц. Антонов, които могат да се видят по-долу като постове:


БАЛГАРСКАТА ИДИОТИЯ СИ ПРОЛИ4АВА О6ТЕ В НА4АЛОТО ВМЕСТО ДА ПОМАГАТЕ НА ХОРАТА ВИЕ НЕ ИМ ДАВАТЕ ДУМАТА ДА СЕ ИЗКАЖАТ МИСЛЕТЕ 4Е ЗНАЕТЕ ВСИ4КО НО СТЕ МНОГО ДАЛЕ4 ОТ ИСТИНАТА ОГРАНИ4ЕНИ ХОРА СТЕ ЗА ТОВА ПРЕДПО4ИТАМ ДА ВЛИЗАМ  В  ДРУГИ ФОРУМИ ТАМ ХОРАТА СА 10000000 ПАТИ ПО НА4ЕТЕНИ И ПРИВЕТЛИВИ ОТ ВАС БГ БОКЛУЦИ  :bye2: :clap: :laugh:

hepatitna c:
ВАЗМУТЕНА СЬМ ОТ ВАСИЯТ ФОРУМ И  КАКВИ СА ТЕЗИ НАЗВАНИЯ ДЕТО СЕ ПИ6ЕТЕ ДОЦЕНТИ ДОКТОРАНТИ И НЕЗНАМ КАКВИ ЛИ О6ТЕ ПОНЕ НАИСТИНА ДА БЯХТЕ ЛЕКАРИ ПРИДАВАТЕ СИ ГОЛЯМА ВАЖНОСТ А ВСЬ6НОСТ НЯМА ЗА КАКВО :clap3:

tedibon:
Хей, hepatitna c,какво става?

Какъв е проблема,имаш отговор,и то научно обоснован,подкрепен с факти?Въпроса ти е преместен,не унищожен,който не чете правилата,го поравят модераторите!

Все пак, доктора не е Господ,и той душа има!Или смяташ ,че си с нещо по-специална от останалите?


Поздрави,Тедибон

Радослав Русинов:

--- Цитат на: hepatitna c в Януари 18, 2010, 09:44:36 ---ВАЗМУТЕНА СЬМ ОТ ВАСИЯТ ФОРУМ И  КАКВИ СА ТЕЗИ НАЗВАНИЯ ДЕТО СЕ ПИ6ЕТЕ ДОЦЕНТИ ДОКТОРАНТИ И НЕЗНАМ КАКВИ ЛИ О6ТЕ ПОНЕ НАИСТИНА ДА БЯХТЕ ЛЕКАРИ ПРИДАВАТЕ СИ ГОЛЯМА ВАЖНОСТ А ВСЬ6НОСТ НЯМА ЗА КАКВО :clap3:

--- Край на цитат ---


--- Цитат на: hepatitna c в Януари 18, 2010, 09:50:29 ---БАЛГАРСКАТА ИДИОТИЯ СИ ПРОЛИ4АВА О6ТЕ В НА4АЛОТО ВМЕСТО ДА ПОМАГАТЕ НА ХОРАТА ВИЕ НЕ ИМ ДАВАТЕ ДУМАТА ДА СЕ ИЗКАЖАТ МИСЛЕТЕ 4Е ЗНАЕТЕ ВСИ4КО НО СТЕ МНОГО ДАЛЕ4 ОТ ИСТИНАТА ОГРАНИ4ЕНИ ХОРА СТЕ ЗА ТОВА ПРЕДПО4ИТАМ ДА ВЛИЗАМ  В  ДРУГИ ФОРУМИ ТАМ ХОРАТА СА 10000000 ПАТИ ПО НА4ЕТЕНИ И ПРИВЕТЛИВИ ОТ ВАС БГ БОКЛУЦИ  :bye2: :clap: :laugh:

--- Край на цитат ---

Валентина,
Наистина много се надявам да не влизаш в нашия форум повече!
Ако беше прочела правилата за задаване на въпроси към доц. Антонов и най-вече, ако ги беше спазвала нямаше да се изложиш така с тези изказвания.
Прилагам ти цитат от правилата за задаване на въпроси към доц. Антонов:

--- Цитат ---Важно: Правила при задаване на въпроси към доц. Антонов
...
9. Опитайте се да не задавате въпроси, които са дискутирани многократно във форума и за които има достатъчно ясна и еднозначна информация.
...

--- Край на цитат ---
Също така искам и специално да ти благодаря, че оцени подобаващо усилията ми да ти отговоря пълно и изчерпателно на въпроса! Приятно е да знам, че съм бил полезен!
Това предполагам са и твоите специални благодарности и поздравления към всички, които ти помагаха в темите, които бяха свързани с твоя случай:
http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=2006.0
http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=2277.0

Поздрави,
Радо

pamche:

--- Цитат на: hepatitna c в Януари 18, 2010, 09:44:36 ---БАЛГАРСКАТА ИДИОТИЯ СИ ПРОЛИ4АВА О6ТЕ В НА4АЛОТО ВМЕСТО ДА ПОМАГАТЕ НА ХОРАТА ВИЕ НЕ ИМ ДАВАТЕ ДУМАТА ДА СЕ ИЗКАЖАТ МИСЛЕТЕ 4Е ЗНАЕТЕ ВСИ4КО НО СТЕ МНОГО ДАЛЕ4 ОТ ИСТИНАТА ОГРАНИ4ЕНИ ХОРА СТЕ ЗА ТОВА ПРЕДПО4ИТАМ ДА ВЛИЗАМ  В  ДРУГИ ФОРУМИ ТАМ ХОРАТА СА 10000000 ПАТИ ПО НА4ЕТЕНИ И ПРИВЕТЛИВИ ОТ ВАС БГ БОКЛУЦИ  :bye2: :clap: :laugh:

--- Край на цитат ---

Айде сиктер бе , а мен ми е дошло до гуша от нахъсани тикви , които в един пост благодарят сърдечно за отговорите в другия пост плюят като селски бегове, или какво, при първото нещо дето не ти е на кеф и ... всички са боклуци , абе ти нещо ходи да де лекуваш от друго ,хепатита май ти е последната грижа , човека съвсем любезно ти е отговорил , има си правила и нетрябва да се качваме на главата на хората които съвсем на доброволни начала отделят от времето си да отговарят , като си толкова ербап , ходи пред кабинета на доцента и си го разпитвай наволя , тук са сложили някакви правила - добри-лоши има ги и да се отваряш.... а моляте нЕма нужда, "Боклуци" сме били ... е някой да ти е опрял пистолет до главата та да те кара да четеш и пишеш тук ?

Най-лесно е да се седи и да се плюе по всичко ... :mad:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия