Вирусен хепатит - Обща дискусия > Как да живеем с хепатита

 Каква беше първата ви реакция,когато видяхте Ужасяващия "+"....

<< < (2/2)

qiqi:
И аз да разкажа :wink3:Една сутрин станах и реших да си направя безплатни изследвания в ХЕИ,отидох консултирах се с лекарка,попита ме дали имам татуировка и каза-Значи ще ти пуснем и за хепатит Ц,ей така да не се притесняваш,не че бях притеснена,даже не знаех за какво ми говори.Отидох да си взема изследванията същия ден и лекарката ми каза нямаш хетатит Б,спин и австралийски вирус,но трябва да отидеш при гастро,открива се хепатит Ц,погледнах я,взех си листчето и си трагнах по объркана от всякога,в главата ми кънтеше само.А сега какво ще правя???Не вярвах и не исках да вярвам,че съм болна,но висенето по болници и многото листи с изследвания ме накараха да повярвам,всичко се промени и в личен и в делови план.Единственото хубаво след диагнозата е,че разбрах кой държи на мен и ме подкрепя.Пожелавам на вас и на себе си всичко да се подреди и в края на лечението да има само(-).Целувки от мен.

Unknown93:
Ами аз исках да бъда кръводарител. След като бях дарил кръв ми казаха да се върна след седмица за безплатните изследвания, които ми се полагат.

Денят беше много хубав, чувствах се отлично и бях в настроение. Влизам в болницата, където бях дарявал кръв. Питам една сестра за изследванията. Тя ме помоли да изчакам. Изчаках 5 мин. и тя се върна с листчето. Подава ми го и ми казва, че HCV ми е положителен. В този момент аз започнах да гледам като гръмнат в листа и да се чудя "Какво, за бога?!". Тогава тя ми каза, че тестовете, които те правят давали грешки. Аз си тръгнах от болницата и веднага без да губя време отидох в една частна лаборатория и си пуснах изследвания за всички видове хепатит. Всичко това стана преди обяд. Изследванията щяха да бъдат готови същия ден в 17:00 часа. До тогава не знаех какво става. Искаше ми се да повярвам, че сестрата е права и всичко това е една голяма грешка, но след като отидох и си получих изследванията разбрах, че не е било грешка. И на следващия ден постъпих в болница за 1 седмица за лечение. И т.н. ....

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия