Автор Тема:  Натурален мед, някакви ползи?  (Прочетена 35058 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Лорей

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 646
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Натурален мед, някакви ползи?
« Отговор #15 -: Август 18, 2012, 11:30:10 »
Ами издай книга, няма лошо, аз ще си я взема и ще я прочета  :book_read:
Какво е депресия? Да си купиш обръч и да ти стане.

Неактивен marinka

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 104
    • Профил
  • Резултати: В момента съм на лечениe
« Отговор #16 -: Август 18, 2012, 21:23:12 »
 :laugh:Лорейче,аз все още не съм пораснала за да засенча светила от рода на проф.Мермерски и прч..,но ..знае ли човек,може да се пробвам някой ден :laugh:ПРЕГРЪЩАМ ТЕ!

Неактивен Inox

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 28
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #17 -: Август 22, 2012, 11:00:11 »
Инокс,мога да се опитам да ти отговоря на всички въпроси,но вероятно ще досадя с лекцията си!? :wink3:Нещото за което ме питаш royal jelly е пчелно млечице,ето и почече инфо:http://www.bb-team.org/articles/2777_pchelno-mlechitse-royal-jelly,а пчелната отрова е ясно как може да се набави в организма,но в случея не е препорачително,аз съм питала след като работя с пчелите от толкова време да ли е проблем,и докторите казаха да си я карам както ми удобно!Имай впредвид ,че човешкото тяло може да понесе до 500 ужилвания,но знаеш,че и едно е достатъчно да се стигне до фатален край!Иначе в Русия и Китай успешно лекуват Множествена Склероза с пчелна отрова,а доколкото знам същото заболяване се лекува с Интерферон!Увлякох се! :laugh:Искам да кажа ,че пчелната отрова не толкова вреди на черния дроб,а ми в случея след като този орган веднъж е увреден от вируса,втори път от евентуално лечение си е излишно да се товари и с това!Ееее,мисля ,че това е за сега само да попитам,какво означава непрераборен мед?!Меда ако се съхранява правилно може и да не кристализира!До скоро,щото покрай тая тема книга ще издам :bye2:

Маринка, под непреработен мед се има предвид такъв който не е преминал термична обработка, нефилтриран, без добавки на разни боклуци които ще му удължат живота на рафта в магазините. Ти знаеш по-добре очевидно, но ако подложиш пресния (току що изваден мед) на термична обработка, тя унищожава повечето от полезните съставки на меда, като ензими, витамини, хранителни съставки... Комерсиалният мед където се продава по големите вериги магазини е треиран по този начин за да му се удължи живота. Някои "производители" също така добавят подсладители и какви ли не други боклуци за да е по-евтино.

Неактивен marinka

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 104
    • Профил
  • Резултати: В момента съм на лечениe
« Отговор #18 -: Септември 04, 2012, 21:48:40 »
Привет отново :wink3:,предлагам ти когато имаш път на сам да се обадиш?!Вярно е някой колеги къпят меда с глюкоза,фруктоза и прч....,но предполагам ,че са тях това е бизнес ,а не нещо нередно,затова се налага такива като мен да се скъсват от бачкане и да обират негативите заради тях!? :scream: :scream:Ако се съмняваш в всички,няма как да си доставиш удоволствие от консумацията на меда и пчелните продукти! Поздрави Marinka

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007