Други чернодробни заболявания > Чернодробни проблеми без поставена диагноза

 Болки и парене в червата

<< < (3/3)

Радослав Русинов:
Силва, много се радвам, че нещата са се развили толкова добре и че си доволна от срещата си с доц. Кацаров!  :good:
Стискам палци съвсем скоро да забележиш и първото подобрение и да се пребориш напълно с този неприятен проблем!  :fingerscrossed:


Поздрави,
Радо

Силва:

--- Цитат на: Радослав Русинов в Февруари 25, 2012, 13:46:29 ---Силва, много се радвам, че нещата са се развили толкова добре и че си доволна от срещата си с доц. Кацаров!  :good:
Стискам палци съвсем скоро да забележиш и първото подобрение и да се пребориш напълно с този неприятен проблем!  :fingerscrossed:

Поздрави,
Радо

--- Край на цитат ---
     Радо, а този бърз имунохроматичен тест за изследване за Хепатит, надежден ли е? Думата бърз ме притеснява малко.

     Поздрави, Силва.

Радослав Русинов:

--- Цитат на: Силва в Февруари 25, 2012, 16:18:12 ---     Радо, а този бърз имунохроматичен тест за изследване за Хепатит, надежден ли е? Думата бърз ме притеснява малко.

--- Край на цитат ---
Няма тест, който да дава 100% гаранция. А и няма тест, за който да се каже, че не става или че дава много грешни резултати, защото тогава той няма да бъде допуснат на пазара. Това, че някой тест е направен с ELISA метод също не го прави 100% сигурен, като дори тази техника се приема вече и за остаряла. Но пак казвам, че това не го прави неточен метод.
Така, че ако искаш да си сигурна и по-спокойна, можеш да си пуснеш още веднъж двата теста за хепатит B и C в друга лаборатория.


Поздрави,
Радо

Силва:
Много благодаря! :smile:
Поздрави, Силва.

Силва:
      Здравейте и от тук!  :smile:
      Аз да си продължа темата за моите си болести. Ходих няколко пъти при доц. Кацаров. На около месец ме следи и след като ме изслушва и разпитва променя терапията съгласно оплакванията. До сега ми е изписвал Пробитор,  Де Нол, Дуспаталин, Иберогаст, Креон, Спазмомен в различна комбинация и варианти в зависимост от симптомите ми.
      Понеже оплакванията продължиха ми препоръча да ми направят колоноскопия. На 21 април ми я направи доктор Юлия Петрова във ВМА и се оказа, че нямам нищо лошо освен възпаление на червата. Все още не съм взела епикризата. Каза ми да пия много вода и да не ям храните от които ме боли.  :shocked1: Как да знам точно от коя храна ме боли, като аз като хапвам, никога не ям само една храна..... :crying2:
      Имам си колит и ентерит и туй то. Не съм доктор аз, ама така да ме боли почти постоянно, нещо не ми се струва редно.... :angry3:
      Снощи, понеже не бях хапвала нищо два дни заради интервенцията, ядох крем супа и една бисквита с фибри. Днес пак ме заболя корема. Най-вероятно е от бисквитата, понеже беше сладка. То доц. Кацаров си ме предупреди за сладкото, но аз що така реших да я хапна таз бисквита. Сигурно от глад. Вече не зная какво да ям хора. Наистина. Лудвам вече.  Боли си и това е. :scream: :crying2: :angry3: :fool3:
      Във вторник се надявам живот и здраве  :girl_angel: да отида на санаториум в Хисаря, да вземат малко да ме постегнат, че кат се погледна в огледалото и аз вече се плаша от себе си.  :shocked1: Отслабнах с 5-6 кг от както се съобразявам какво ям по съвети на доц. Кацаров, а и защото ме боли от много храни. Имам едни тъмни кръгове, изпито лице и бледа и лоша кожа. А лекарката-нищо ми нямало. Тя анемията отново ми се активира.  Хемоглобина ми е 100. Много ясно! Че то, като не ям почти нищо, защото ме е страх да не ме заболи.... А колко нервна съм станала да не говоря. Има ли връзка, няма ли... :sad3:   
     Ох, надявам се санаториума да помогне и физически  психически. :angel: :fingerscrossed:
     Хайде със здраве! :flowers:
     Поздрави, Силва.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия