Вирусен хепатит - Лечение > Завършено лечение

 Завършено лечение с Виреад!!!

<< < (3/5) > >>

Dessita:
Хейй Лорка,
за първи път чувам за някой, излекувал се с Виреад. Браво на теб! Това е истинско чудо, честито :wink3:
И антителата ти се увеличават - ти си истинска късметлийка!
А помниш ли, кога започна да образуваш антитела? Аз вече година откакто съмна Виреад, нямам и едно антитяло.

lorka:
Здравей, Десита! Година, след като започнах да приемам Виреад, негативизирах австралийския антиген. После чаках още грубо две години и се появиха малко антитела, които започнаха да растат. Наистина извадих голям късмет! Желая го от сърце на всички!!! :flowers:

Dessita:
Здрасти Лори,
да, аз вчера изрових темата ти и много се изкефих, как мълниеносно си разбила хепатита :fight:
Но после се сетих, че аз съм с кофти варианта ХБЕ отрицателен антиген, та ми секна набързо ентусиазмът, че и при мен може да изчезне някога :smile:.
Освен ако не сътворят чудодейно ново лекарство...

lorka:
Десита, не се отчайвай!!! Изключително банално ще прозвучи, но аз тоооолкова силно вярвах и знаех, че ще победя гадината, че дори Проф. Чернев ме гледаше налудничаво. Обяснявах от самото начало как си правя планове до една година да нямам австралийски антиген и като отидох с изследванията след този период, той стоеше ококорен   :laugh: Има не един случай на успешно излекувани пациенти с отрицателен е-антиген. Вярно, че са по-малко от тези с положителен такъв, но това не означава, че е невъзможно! В медицината никога 2+2 не прави 4- всеки организъм е строго индивидуален! Вярвай в себе си!  :love5:

Dessita:
 :flowers2: Мерси за окуражителните думи, Лори!
Значи професорът е онемял, като си си изпълнила заканите да изтрепеш вируса за една година, това ме разсмя много. Представям си само, аз ако отида да заявя във ВМА, че възнамерявам да се излекувам, как ще ме гледат, като паднала от Марс :laugh:

Иначе не знаех, че има излекували се. Аз все съм чела за 0% излекувани. Но си права, няма още да лягам да умирам, ще пия Виреада и каквото стане.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия