Автор Тема:  хроничен хепатит и ферментирали напитки  (Прочетена 5842 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен лиана

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • ****
  • Публикации: 110
  • Пол: Жена
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Здравейте  :smile:

Какво мислите за употребата на ферментирали напитки при хроничен хепатит. Моят е С :smile:

Имам предвид кефир, комбуча, японски алги...такива неща. Ферментират с течност и захар, като в тях има някакво остатъчно алкохолно съдържание.

Чудя се дали да си взема гъби и да си ферментирам в къщи. Дават ги много полезни, а кефира поне този от магазина много ми харесва.
Ще донесат приятно разнообразие, но се притеснявам да не ми навредят.

Та, какво мислите по въпроса драги съфорумци  :love5:

Неактивен болен-здрав

  • Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • ****
  • Публикации: 102
  • Пол: Мъж
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: хроничен хепатит и ферментирали напитки
« Отговор #1 -: Март 01, 2017, 00:48:37 »
 Мисля, че ще са полезни! Откъде ще си вземаш гъбите, може би и аз ще опитам!?
 Поздрави!

 


СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007