Други чернодробни заболявания > Чернодробни проблеми без поставена диагноза

 Нужда от информация

(1/4) > >>

nurv:
Здравейте приятели,
Изключително много се радвам на този форум и общността събрала се около него. Повода да се регистрирам и пиша е честото споменаване на хепатит и стоматолог в едно изречение. Аз съм с доста неприятни усложнения на един зъб и в продължение на четири месеца вече ходя всяка седмица по два пъти на зъболекар за манипулации и промивки. Специалиста, при който ходя ми бе препоръчана от лична лекарка, а и ако съдя по натоварения и график е ценена от много хора. Кабинета се намира в ДКЦ, а също има практика и в частна денонощна клиника. Доста кръв се изля от мен, както и доста инструмент мина "през мен". Напоследък чувствам една доста неприятна болка точно под плаващите ребра (зад тях). Болката е постоянна и не знам дали е свързана с дробовете. Нямам, засега, някакви сериозни нарушения на редовния ми дневен ритъм. Има се предвид, че от доста месеци спя по 4-5 часа и не обръщам внимание на някакви средни наразположения. Доста обяснителен станах, но просто искам, ако имате желание разбира се, да коментирате тези болки. Когато се появиха беше от типа срязваща болка, след раздвижване минаваше. След това спря да минава и стана доста неприятна постоянна, продължаваща до час. Според личната ми лекарка е на нервна почва. Ще съм благодарен ако можете да коментирате.  :love:

tedibon:
Здравей и добре дошъл!
Едва ли някой ще се наеме ,да коментира твоята болка,друг не може да почувства това ,което ти усещаш!Моят съвет е :ако от първото ти посещение при докторката вече са изминали два-три месеца ,и ако никога не си си правил изследвания за хепатити-отиди в най-близката лаборатория и си пусни ако щеш и за трите вида хепатити-А ,В ,С!Когато бъдат готови , пак ще ни  пишеш ,пожелавам ти всичко да е наред,да са били напразни притесненията ти!


Поздрави ,Теди

Jina:
Здравей и добредошъл във форума :)
Аз също понякога усещам болка отдясно към черния дроб.Забелязала съм че я усещам когато съм уморена или недоспала.
Преди около 2-3 месеца ходих при лекарката ми и тя ми каза че било "неврологично"  :-\
А колкото до зъболекарите толкова съм се наплашила   :angry2:   :angry1:  че ако ми се наложи посещение не знам какво ще правя ...

Поздрави  ;)

anita:
Здравей!!!

Добре дошъл във форума. За твое успокоение пусни си едни изследвания за хепатит  В и С ще ти струват около 40-45 лв. , првят ги във всяка лаборатория.

Поздрави

Eli:
Здравей и добре дошъл и от мен  :)

Присъединявам се към мнението на Анита, че е хубаво за твое лично успокоение да си пуснеш изследвания за хепатит. /може би по-скоро, ако наистина мислиш и се притесняваш по повод проблема хепатит-стоматолог/.
По отношение на болката в гърдите мога да споделя с теб моя опит от възпален нерв в областта на ребрата. Болката е ужасна и дори ти пречи да дишаш.  :-\ Преди години бях настинала в една фитнес зала. Бях се изпотила и след това при статичните упражнения ме беше надухал климатика. В продължение на няколко дни имах непоносима болка в областта на ребрата, дори ме болеше, когато дишах. Реших, че може да съм се разболяла от пневмония и отидох на лекар. Моята лична лекарка тогава ми изписа Нифлурил гел 3% /едно бяло мазило с успокояващо действие/. След два дена нищо ми нямаше. Бих ти го препоръчала, но е хубаво да се консултираш с лекар-специалист!!  :)

По отношение на зъболекарите... :angry2:  хммм, аз също много се притеснявам напоследък, но пък съм на мнение, че няма как човек да живее стерилно. Не се вкарвай във филм без причина!!  ;)

Ще чакаме да разкажеш как се развиват нещата при теб!

Поздрави,
Ели

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия