Здравейте всички знайни и незнайни войни!
Аз ще си идвам август месец и искам да помоля най-учтиво, без викове, крясъци и чупене на пръсти, зъби, крайници и пр., всеки да си каже какво го зове през този месец. Трябва задължително да знам, кой къде ще е, кога ще е там, за колко време, с кого, и всякакви подобни подробности ще са ми от полза.
Ако не желаете да организираме набързо една лятна срещичка, където и да е, поне да знам кой къде ще се подвизава, за да мога аз да го изненадам приятно или неприятно, за мен е без значение. Аз искам да ви видя и ще досаждам този път колкото мога, така че не се опитвайте да се криете, бягате, излизате извън границите на държавата, опитвате да бъдете прибрани на "топло", докато аз съм там, за да не ви засека (имам връзки в КГБ, ЦРУ и ФБР), така че измъкване няма. Пък и не знам дали ви споменах за новия ми хипер модерен Джи-Пи-Ес, който показва къде се намирате, какво правите, та дори и какво си мислите. Даже ви показва и без дрехи ако натиснеш едно копче в настройките.
Чакам предложения да се видим през август. Знам, че е най-неудобния месец, защото сите сте ваканции и пр., но не забравяйте, че и аз съм човек все пак, нищо, че приличам на извънземно. Човечец съм си, най-обикновен. Това само за прикритие, иначе съм като Аладин от Вълшебната Лампа, ама няма да ви го казвам това, че тогава ще почнат да валят едни предложения за срещи и няма да мога да смогна.
Пак повтарям и не ме карайте да потретвам, че лошо ще стане, чакам среща и то гореща.
Са не ми се играе с емотинките, а толкоз си ги тача...
Нали съм кьорава вече и сега не мога да се занимавам, наистина...
Простете ако има нещо и здраве, щастие и късмет ви желая!
Петя!