Сдружение ХепАктив > Срещи на потребителите на форума

Предложение за среща - 11 Ноември 2007

(1/10) > >>

Valentin Maneff:
Здравейте отново!Отдавна искам да споделя с всички една идейка,но не зная до колко ще се приеме.Е ли възможно да си организираме една среща и да се видим някъде,където и когато решим.Мисля,че ще е много готино да се запознаем на живо,а може и на разменено гостуване  :D

nevron:
zdraveite!
4ydesna ideq da se saberete, bix iskala i az da moga da doida da vi vidq na jivo. moje bi zimata ako zapo4nete da se sre6tate i az 6te doida, nadqvam se.

Радослав Русинов:
Да, аз съм за!
Нека хората, които се намират в София и имат желание да участват в такава среща, да пишат тук, за да се видим колко сме и да помислим къде и кога можем да се организираме, за да се видим :)

Поздрави,
Радо

Емануил Денков:
 И аз мисля, че хората от София трябва да се организирате и да измислите нещо от рода на 1 събота или неделя в месеца или на тримесечие. Така да се знаят предварително датите за да можем и ние от провинцията да съчетаем идванията си според срещите. Предлагам да има по-важни срещи от рода на последната неделя на януари,април и септеври и първата неделя на декември. А за тези от София и околността при желание могат и всяка последна неделя на всеки месец.

Поздрави, Емо

Valentin Maneff:
Аз съм за,въпреки,че съм от Русе с удоволствие бих си направил една приятна разходка.Чакам само да кажете кога?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия