Сдружение ХепАктив - Българският Форум за болестта Хепатит

Вирусен хепатит - Лечение => Лекари - специалисти => Темата е започната от: mesco в Ноември 05, 2010, 07:52:14

Титла: Професор З.Кръстев
Публикувано от: mesco в Ноември 05, 2010, 07:52:14
Препоръчаха ми за консултация професорЗ. Кръстев.Някакви иотзиви за него?
Титла: Re: Професор З.Кръстев
Публикувано от: tetibulka в Ноември 05, 2010, 08:01:21
Меско,
струва ми се добра идея да си направиш тема в "Предстои ми лечение" и в нея да задаваш всички свои въпроси. Така на всички ще ни е по-лесно да следим развитието на твоя случай и да ти даваме съвети, които са съобразени конкретно с теб. Мисълта ми е, че няма защо за всеки свой въпрос да пускаш отделна тема - например тази за резултатите и тази за професора могат да бъдат заедно. И на теб ще ти е по-лесно да следиш отговорите на въпросите си само в една тема.

Сега за професора - той вероятно е добър лекар, но на практика вече не участва активно в процеса на одобрение за лечение. Не работи в никоя от добрите клиники и няма да е в състояние да те насочва и придвижва по етапите.

Избери си клиника, в която ще се лекуваш и лекар от тази клиника. Към настоящия момент клиниките с най-добри отзиви са тази в "Св. Иван Рилски" и тази в "Токуда".

Дани
Титла: Re: Професор З.Кръстев
Публикувано от: Радослав Русинов в Ноември 06, 2010, 09:32:22
Здравей,
Проф. Захари Кръстев е ментора на почти всички сегашни доценти, професори, и доктори на науките от клиниката по гастроентерология на болница "Иван Рилски". Доколкото знам, той вече е пенсиониран, но продължава да е активен, прави частни прегледи, доста често е в "Иван Рилски" и поддържа контакт със всички лекари в болницата.
Така, че можеш да си направиш преглед при него, но със сигурност лекуващия те лекар при едно евентуално лечение ще трябва да е друг.


Поздрави,
Радо