Вирусен хепатит - Лечение > Лекари - специалисти

 Д-р Розалина Балабанска – гастроентеролог

<< < (3/6) > >>

kmk:
Привет :flowers:
Разбирам че д-р Балабанска е много добра като специалист и като човек,това много ме радва,но защо повечето не са като нея,а са "бизнес доктори"-също много добри в професията си,но и още 2 пъти по добри в искането на пари :write:.Явно в тях се е изгубило Човешкото.
Покланям се на такива лекари като д-р Балабанска,може да се каже че са наизчезване.
Успех :flowers2:

rosica:
Платен прием при д-р БАЛАБАНСКА и при д-р ЦОНЕВ е 35 лв.ПСР се прави в б-ца ''СВ,СОФИЯ'' на бул.БЪЛГАРИЯ.

nika:
Знаете ли, и аз така се вързах та от много километри се грабнах да отида при доктор Балабанска в прословутата Токуда....  но  не всичко което пише е истина
верно ти издават карта при влизането  , норезолтатите от кръвните проби например ги разнасиаш , както и всички останали документи, верно има направления по здравна каса , но само за първия лекар от там всички тестове и консултации си ги плащаш, верно има записан час от преди месец , но като отидеш там чакаш за да влезеш между 2 и 4 часа. Верно има ред  ама не и за познати близки или разни обадили се по телфон от неиде, верно е добра , ама зависи към кого......... Спецялно при мен  / може би защото беше много натоварен / но не беше адекватна  .  извинявам се че няма да я похваля . за три дни висене пред  кабинета и / много е силно да се каже кабинет/ и изхарчени не знам колко пари за изследвания и други лекари не получих дори и грам диагноза или съвет поне ....  Съжалявам , имаче е усмихната и любезна ....  а може и да е много добра лекарка  - аз не можах да се убедя  в това

Цецо:
Нека и аз кажа две добри думи за д-р Балабанска. Наистина е много учтива, коректна и изключително любезна. Разбира си от работата, но някак все не й достига време да ти обясни проблема, който имаш  / а за да си стигнал до нея определено  смятам че положението изисква сериозно внимание/.
Оправдавам я с факта че има много пациенти и времето и е ограничено, затова препоръчвам повече търпение, а в някои моменти ако трябва и настояване / дори с риск да останете с чувство за натрапване/ за конкретни обяснения /гарантирано ги получаваш ако я запиташ по email-a :chat:/.
 Условията са много добри в Токуда и обслужването е на ниво :clap:. Естествено че след първите изследвания, останалите без направления се заплащат допълнително.

Брат ми е с хронифицирал ХЕПА-Ц и със завишено ниво видно от PSR-a, неща на  които бързо резагираха по време на престоя му в ТОКУДА и професионално направената биопсия. Сега след като подадохме протокола в РЗОК-Варна, очакваме да му отпуснат лечението с интерферон.

Като цяло трябва да се приветства :clap: и адмирира  :bravo2: такова отношение на специалисти, за да бъдат запазени и да бъдат в подкрепа на болните в България / а те самите не знаят колко са много, поради ниската здравна култура на българина/.

gaandi:
Здравтей,някой знае ли в Токуда отскоро да са се сдобили с FibroScan.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия