Вирусен хепатит - Лечение > Лекари - специалисти

 Къде мога да отида без да чакам със седмици?

(1/1)

apocalexxnow:
Здравейте, наскоро ми откриха Хепатит Б, но още нямам подробности (дали не са ми открили антитела след неусетно преболедуване, а не антигени, дали съм само носител или съм развил все пак нещо и тн). Разчетох се из форума и всички препоръчвате д-р Антонов или д-р Колчанов (и двамата ми ги препоръча и личната лекарка). Взех направление от личната за гастро, влязох сега да прочета някакви техни контакти и приемни часове и... оказа се, че и двамата са там 1-2 пъти седмично. Това сигурно значи, че ако утре се обадя (днес е неделя), ще ме приемат на преглед след Нова Година.

Следователно - можете ли да ми препоръчате къде да отида за тези толкова ранни прегледи, които все пак трябва да си направя? Не съм спешен, нямам симптоми, чернодробните си ги изследвах и са ми добре, но все пак не ми се чака 1 месец за тези неща.

Или по ваша преценка няма нужда от кой знае какъв специалист, всеки средностатистически гастроентеоролог в квартална поликлиника ще се справи с мен, а другите да ги търся само ако вече ми е сериозен проблема?

Ще се радвам да ми помогнете със съвет :)

Силвана Лесидренска:
Само не ходи при кварталния гастро! Много сме се напатили от такива ''светила''. Действай с лекари, които знаят както е хепатит, и как да го третират.

Където и да отидеш сега- Токуда, Иван Рилски, ВМА, никой няма да може да те приеме в отделение преди Нова Година. Изтрай тази една работна седмица и си запиши час за началото на януари при някой от лекарите, в която болница от трите си избереш.

п.с. Проф.Антонов си е всеки ден на работа, той ми е лекуващ и съм сигурна в това, което казвам. Обаче, наплива там е чудовищен и той е претоварен, понякога за консулт не мога да се добера 2 дни. Пробвай, ако искаш в Токуда, отзивите за там също са чудесни.

apocalexxnow:
Записах си час при Антонов за 10 януари... Това са 25 дена дотогава... В Токуда и ВМА дори не ми вдигнаха телефона.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия