Вирусен хепатит - Лечение > Лекари - специалисти

 Можете ли да ме посъветвате за добър лекар в София

(1/3) > >>

Jina:
Здравейте!
Вчера най накрая се добрах до гастроентириоложката ми и взех направление за София.Каза ми че Проф.Кръстев и Проф.Чернев били най добрите в София.
Но честно да ви кажа при Кръстев не ми се ходи защото лекарката се изрази така "Кръстев е малко екзманзивен и може направо да те пита -Ти какво правиш тука(с тези нормални стойности на АСАТ и АЛАТ)!"
А този Чернев някой да го е чувал-той бил в Александровска болница.
Много ще съм ви благодарна ако някой ми препоръча лекар дето да си разбира и да обяснява като човек.
Zizi,ти при кой се лекуваш?
Поздрави!  ;)

kasmetkata:
Здравей, аз се лекувах при проф. Чернев.Доволна съм, обърна ми внимание, изискваше да му пращам изследванията си на 2 седмици по факса, защото не съм от София.Реагира адекватно на разни промени в стойностите и като се наложи да лежа в Александровска поради някакви тревожни за него показатели ми се обаждаше да отида с направление за хоспитализация. Отделението по гастроентерология не е лошо, ако отидеш ще видиш нормалното отношение към болните от хепатит С.Ние не сме страшни както се опитваха да ми внушат в родния ми град. Проф. е внимателен и е страхотен специалист при правенето на биопсия, въпреки, че при мен нещата се усложниха малкичко. За жалост приключих лечението от 1 година безуспешно за негова изненада. Неможеше да повярва и каза когато реша да го търся пак. Запиши си час за преглед и от там нататък той ще ти каже какво да правиш.сега ще ти дам телефон за зписване -0888514860Желая ти късмет!!!

Jina:
Оуу много много ти благодаря   :) А много ли се чака за час?
Съжалявам че лечението не е имало успешен край.
А смяташ ли да започваш пак лечемние?

zizi:
         
     Здравей Jina,
аз се лекувам във Варна но не ти препоръчвам особенно :(тук няма да ти обърнат вниманието което очакваш.Не казвам че няма специалисти но просто уредбата не е на ниво.Имам наблюдения и по други поводи че в София са най-добрите специалисти а пък и kasmetkata много го похвали този професор иди при него и не му мисли повече ;)
Аз имам един въпрос към kasmetkata  :)защо си лежала в болница по време на лечението , какви са били отклоненията и на кои показатели.Питам защото на последните ми изследвания АСАТ и АЛАТ са ми леко завишени и този факт ме притеснява доста.
Поздрави.

kasmetkata:
Заради повишени трансаминази няма да те вкарат в отделение, защото е нормално да се повишат. Обясниха ми, че било нещо като борба на гадинките да оцелеят и затова скачали показателите. Аз лежах заради повишена утайка с неясен произход.Казаха ми, че не било редно от лечението да се ускори тайката, но явно при мен беше от лечението, тъй като теке и не откриха каква е причината, а след края си влезе в норма. Имаше жени, които бяха свалили от теглото си прекалено много и такива, които потдържат температура постоянно. Така че причина да те вземат в отделението може за е всичко. По принцип не температура се повишава само в началото, а намаленото тегло е странична реакция от лекарствата. При мен проблем бе окапването на косата и болката в ставите.Лесно се заморявах и ми бе дисконфортно.А теглото една година след лечението си се възстанови напълно, а така се надявах да си остана така, че съм малко закръглена, но уви. Не могат и самите лекари да си обяснят, защо нямаше ефект лечението при положение, че на втория месец от началото канцентрацията на вируса бе спаднала драстично, дори професора тогава каза, че накрая ще има усмихнати лица, но нестана така. Сигурно съм с генотип 1, но никой не ми е казал. Само за сравнение започнах с 1 милион и 700 хиляди вирус а на втори месец бяг с 3500, лечение една година и пак нищо.Но не съм се отчаяла, сега правя опити да родя пък после отново ще му мисля. За да не отчая някого ще кажа, че много от жените с които стартирахме са чисти година след лечението.Такаче имаме шанс и ние да го постигнем.Въпрос на реакция на организма е.Всеки е различен.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия