Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - ayben

Страници: [1] 2
1
Колко време чака за лекарствата?

2
Ясно, един последен доуточняващ въпрос. Д-р Атанасова пуска ли ти anti-HCV изследването, преди да ти постави диагнозата "депресия"?
Никакви изследжания не са ми пускали.За това сьм тука ,да ме посаветвате

3
Добре, нека да уточним каква е цялата история, защото аз вече и изгубих следите.
Още преди да започнеш да пишеш във форума, си ходила при д-р Антония Атанасова (от екипа на проф. Коцев), която ти е казала, че нямаш хепатит, и ти е поставила диагноза "депресия" и те е пратила на психиатър?
Тук веднага изниква един въпрос, д-р Атанасова пуска ли ти тези две изследвания (HBsAg и anti-HCV), за да установи дали имаш или нямаш хепатит, или директно ти постави диагнозата депресия?
Ако тогава не ти ги е пуснала, а директно ти е поставила диагнозата депресия, тогава това говори много лошо за д-р Атанасова. И ако наистина е станало така, тогава това значи, че със сигурност не трябва да ходиш пак при нея.
Има и друг вариант, д-р Атанасова да ти е пуснала тези две изследвания, но тогава и двете да са били отрицателни. Това би означавало, че в момента караш или изкарваш остър хепатит C.
Следващият етап е, когато ти вече се регистрира във форума, и след нашите съвети сама си пусна тези две изследвания (HBsAg и anti-HCV), от които излезе положително anti-HCV изследването. След като излезе този резултат, следваше да се насочиш към специалист, който би трябвало да разбира от хронични вирусни хепатити. Ние, разбира се, винаги насочваме към някой от Центровете за лечение на хронични вирусни хепатити, където работят лекари, които имат опит с тези заболявания. В случая обаче д-р Атанасова е точно от този списък!  :shocked1:
След като ти е излязъл положителния резултат от anti-HCV изследването ти си отишла пак на преглед при нея. Тя ти е казала, че трябва да си пуснеш ПСР и това ще ти струва 200 лева. С това, което ти е казала мога да се съглася, защото наистина следващата стъпка е да си пуснеш това изследване. С цената му трудно мога да се съглася, защото в София тези изследвания вече струват 150 лева. Да не говорим, че това изследване може да мине по Здравна каса.
Ако правилно съм проследил историята ти, заключението е че може би в центъра във Варна явно няма да ти помогнат. За съжаление, повечето отзиви във форума от екипа на проф. Коцев са отрицателни (особено в отношението им към пациентите).
Съветвам те да си запишеш час в някой от центровете в София:
- доц. Антонов, доц. Желев от болница "Иван Рилски"
- д-р Балабанска, д-р Цонев от болница "Токуда"
- проф. Чернев, проф. Петрова от Александровска болница
- доц. Генов от ИСУЛ
- доц. Кацаров, д-р Симонова, доц. Ханджиев, д-р Милашка от ВМА-София
След като отидеш и се срещнеш с някой от тези лекари, те ще поемат твоя случай и ще ти направят всички необходими изследвания.
Ако имаш въпроси, или аз съм объркал нещо в историята, не се притеснявай и ме поправи.


Поздрави,
Радо
Радо 
Точно си разбрал,това е цялата история

4
Варна  УМБАЛ „Св.Марина”
 ул.”Хр.Смирненски” 1
Клиника по Гастроентерология
проф. Искрен Коцев
д-р Антония Атанасова
д-р Лили Грудева
д-р П.Николов
д-р Д. Ганчева
Точно тука ходя
И сам си напражила тези изледвания които ме посаветвахте ама?

5
Здражеите отново,пак ми искат 200 лева за някакжи изледвания които резолтати ще покажат,дали имам XEПATИT Ц но не мога да си ги позволя,сега пак ще се иследжам за асат и алат.Това е за сега

6
Както казах аз съм от гр Варна, неска ходих в терапията при д-р Антония Атанасова и ми каза ,че този резолтат (хепатит C: anti-HCV   (+)  ) ще си баде до края на животами така.Много сам уплашена,незнам вече какво да правя

7
Аз съм от  гр Варна.И утре отивам в терапията.да видим какво ме чака'
(д-р Антония Атанасова) НЕ и  при нея защото е толкова проста че ми постави диагнозата ДЕПРЕСИЯ

8
 хепатит B: HBsAg       (-)
 хепатит C: anti-HCV   (+)
Какво следва?

9
- хепатит B: HBsAg
- хепатит C: anti-HCV
Направих ги  и сега чакам резолтатите.

10
Е, не съм казал, че ме е заяждал някой от модераторите. Закачам се с Дани  :smile:
   

- за хепатит B: HBsAg
- за хепатит C: anti-HCV
 Лекарят ми каза че тези изследвания  струват 150 лв .Какво да правя?

11
Аз се чудя,защо не ме приемат в терапията вав Варна.Резолтатите са ок,но аз не сам,казвам им че умирам от болки,но на кои говоря.Трябва да има жертви ли какво ?това се чудя.Била сим в депресия божееее

12
Бихте ли ми казали какви други изследвания да си направя, за да може да  ми излезе хепатита, ако имам такъв, защото Асат и Алат ми излизат съвсем нормални. Лекарите не искат да ме приемат в болница, а искам да разбера от къде излизат болките в черният дроб, защото не мога да ги търпя, нетърпими са.

Цитат
бихте ли ми казали какви други изледвания да си направя за да мойе да ми излезе хепатита ако имам такиж за6тото асат и алат ми излизат савсем нормални а и лекарите не искат да ме приямат в болница  а искам да разбера от каде излизат болките в  черния  ми дроп  защото не мога да ги тарпя тези колки нетарпими са  :shocked1:

Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!

13
Сега съм на лечение при д-р Попов - психиатър,  но нищо не ми помага засега.
Чакам подобрения, ако изобщо ще има такива, надявам се да има!

Копие на оригиналния пост:
Цитат
сега сам на лечение при др попов псих-тар  но ни6то не ми помага за сега  и 4акам подобрения ако изоб6то 6те има такиба  надяжам  се да има подобрение

Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!

14
Правиха ми какви ли не изследвания, но уви, всичко излиза нормално. Затова се чудя откъде идват тези нетърпими болки!
На кой ли лекар не съм ходила вече и ум не ми остана. Много ме е страх, че имам хепатит, а той не излиза :(

Копие на оригиналния пост:
Цитат
паравиха ми какви ли не изследжания но уви бси4ко излиза норнално  за тожа се 4уда и аз от каде иджат тези нетарпими болки на коъ ли лекар на сам ходила  же4е и ум не ми стана мн   ме е стех 4е имам хепатит а тоъ не излиза :(

Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!

15
Хепатолог и гастроентеролог не са ли едно и също, защото гастроентеролога ми постави диагнозата (депресия). Изминаха 9 месеца откакто съм се убола, но и болките не си отиват, не издържам вече. Ако имам хепатит, след колко време излиза?

Копие на оригиналния пост:
Цитат
хепатолог. и гастроентереолог  не са ли ини и сащи заштото гастроентереолога мо постави диагнозата (депресия) изминаха 9 месеца от като сам се обола но  и  болките не си отиват не издаржам вече  ако имам хепатит след колко време излиза?

Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!

Страници: [1] 2

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007