Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Jovana

Страници: [1]
1
Здравейте!След завършено лечение с Мавирет за хипатит  С,трябва ли да се прави фиброскан  след 3м?

2
Предстои ми лечение / Хипатит С
« -: Март 13, 2023, 20:32:26 »
Ще помоля за лекарствата, които не  трябва да се приемат заедно с Мавирет!

3
Задължително  ли е нужен фиброскан или може скенер и ехограф ?

4
Ако имаш всички документи,които си изготвил от болница,която няма комисия ,къде трябва да се занесат документите за да с е издаде протокол за HCV? Надявам се,че някой ще отговори,защото виждам,че тук е спряла дискусията от 1г.

5
Диагностика / Фиброскан
« -: Септември 13, 2022, 18:14:35 »
При фиброскан трябва ли да се лежи в болница и признава ли се,ако е правен в друг град пред комисията в Иван Рилски

6
Моята история / Хипатит С
« -: Септември 08, 2022, 07:44:57 »
Здравейте!От 25 дена разбрах,че съм с хипатит С при профилактични изследвания,заради махната жлъчка преди 1г.Имах повишен алат 38.Гастрото ми каза,че ще трябва са следя алата и асата в продължение на 5м. и тогава да вляза в болницата.Такъв ли е протоколът за лечение или може по-бързо .Пия Сам-е и вчера си направих отново изследвания.Бяха същите-алат 38 и положителен за хипатит С -anti HCV-6,90.Явно няма грешка.Притеснявам се,че прочетох ,че болницата,където се случва всичко това е частна и не е включена в болниците с комисии за протоколите.Бихте ли ми дали съвет какво да правя и дали трябва да се преместя в болница,която е обявена,че имат комисии.И този ПСР може ли да ми бъде направен по каса?Ще съм благодарна ако някой ми помогне.Чувствсм се ужасно и безпомощна.

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007