Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - kmk

Страници: [1] 2 3
1
Привет!
Не се притеснявай,човек от съдбата си не може да избяга!
Да кофти е ако се окаже че си болен от хепатит Б,но искам да те успокоя.Сега лекарите са по запознати с диагностицирането,лечението и най важното е че ти обясняват и дават повече информация  за заболяването!
Когато аз разбрах преди 11 години май бяха,че съм с хепатит б бях в шок и ужас нямаше никакво инфо или трудно се откриваше,а да намериш лекар който да ти обясни нещо си беше цяло чудо,за това споко сега първо да ти се потвърдят резултатите и тогава от този форум ще разбереш за най-добрите специалисти у нас!

Желая ти успех!

2
Моята история / Re: 10 години минаха
« -: Декември 21, 2010, 19:20:46 »
Здравей Миленскиииии

Само мога да те окуража и да направиш всичко необходимо за да започнеш лечение,днес ми се обади приятел с Ц на който му проведоха 6 месечно лечение и днес резултата му се оказа отрицателен,това малко гадно вирусче е било изчезнало.
За това много не му мисли а на война с вирусаааа.
Успех ти желая! 

3
Привет!
Макари и късно включил се в тази тема,мога само да добавя браво на г-н Мутафов,до колко се е излекувал не се знае,но щом при изследванията има някаъв резултал в положителна посока това е радващо. Другото което искам да кажа на някои от коментиралите по горе,че по времето когато г-н Мутафов се е заразил нормално е лекарите да не могат да коментират болеста,то до преди 8-10 години дума не се казваше за това вирусче, а къде е преди 17 години.

Аз се радвам за Камен и само мога да му пожелая успех!

4
Привет! Аз предлагам да се модифицираме в овце,то така и така ни правят на овце,поне да имаме и ние веднъж полза.  :)))))

5
Благодаря ти  :flowers2: Мариана,че премести така да се каже дебата.
Защо трябва да се правят подобни спорове,нормално е всеки да чете и да иска да обмени информация с другите,да помогне с каквото и както може.
А относно информацията тя е добра и смея да твърдя,че ако всичко това се прочете от личните лекари и тези знайни и незнайни лекар които ни приветстват с "нищо ти няма" след като разберат че сме болни(не знам и как да го кажа,защото аз не се чуствам болен) ще имат напредстава наистина колко е сериозен хепатитът.
Да информацията наистина се препокрива в различни сайтове,но всеки гледа да е полезен с к'вото може,а и спецификацията е такава че не излиза ежедневно нова информация  :wink2:
Успех  :congrats:

6
Привет!
Защо от нищо направихте нещо,всеки иска да помага с каквото може.Трябва да се радваме,че вече се разполага с толкова информация,не е както преди 7-8 години,да се чудиш и маеш какво да правиш като ти дойде на главата.
За това помагайте не влизайте в излишни спорове.
Успех и късмет на всички!
 :flowers3: :flowers3: :flowers3: :flowers3: :flowers3: :flowers3: :flowers3: :flowers3: :flowers3: :flowers3: :flowers3: :flowers3: :flowers3: :flowers3:

7
Привет :flowers:
Разбирам че д-р Балабанска е много добра като специалист и като човек,това много ме радва,но защо повечето не са като нея,а са "бизнес доктори"-също много добри в професията си,но и още 2 пъти по добри в искането на пари :write:.Явно в тях се е изгубило Човешкото.
Покланям се на такива лекари като д-р Балабанска,може да се каже че са наизчезване.
Успех :flowers2:

8
Здравй Мариана!
Няма нищо учудващо,в нашата държава ако могат депутатите да почнат да събират и данък за въздуха който вдишваме и това ще направят!
Едва ли не да им плащаме че сме болни.
Успех :congrats:

9
Здравей,hipopotuk! :flowers2:
Аз съм от Добрич и само мога да ти кажа,че си губиш наистина времето с нашите специалисти е града.Най-добре е да се свържеш с доц.Коцев във Варна или още по добре е да се разходиш :witch: до София.
Успех. :congrats:

10
Привет! :flowers2:
Какво се правят зъболекарите на интересни,с тяхна помощ и техните способности свързани с хигиената,сега има и определен брой от пациентите им сред нас.Ти му казваш за добро,а той или не ти обръща внимание или се плаши,опитвам се да ги разбера тези дето се плашат ама все пак не съм чул някой да е тръгнал за удоволствие при тях :wink2:
Успех на всички!
И по малко срещи с лекарите по лоши поводи! :flowers:

11
Привет!
 :flowers2:
Направи си както ти писа Радо HBsAg,друго не ти искат!
Успех! :congrats:

12
Благодря ви на всички за съдействието! :flowers2

Желая ви всичко добро :congrats:

13
Привет на всички!

Имам молба,препоръчайте ми в коя лаборатория във Варна мога да си направя  HBV-DNA изследване.
Благодаря ви предварително
 :flowers2:

14
Привет,Радо!
 
Искам да ти благодаря :clap2: за бързата намеса и подкрепата на предложението ми! :flowers:
Всичко добро ти желая! :bye2:
кмк

15
Привет!

 :flowers2:

Съгласен съм до някъде с  chuhoveca ,но никой не е виновен на наркозависимите,защото съм се нагледал на чудеса по морето,никой не знае какво и от кого купува,а другото което е по интересното продавача и той не знае к'во му съдържа стоката,работих с едно момче през 2007г в сл.бряг и той беше пласьор на дрога,работеше самостоятелно и така и не
можа да ми обясни с точност кво продава :laugh1:,носеше най-различни прахове,които за по 2-3 дни и си променяха цвета и пак имаше купувачи.По важното в случая е никой не те кара на сила да се захващаш с дрога нали....
А за останалите заразени,които не са зависими прочети колко са разбрали от кого и кога са заразени

Аз предлагам на модераторите да се направи допитване във форума между регистрираните "кой знае от къде се е заразил и кога","кои не знае" и така най-точно ще разберем.  :browse:
 
К'во ще кажете съгласни ли сте с предложението ми?   :wink2:

Успех на всички!!!!!!        :congrats:

Страници: [1] 2 3

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007