Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - tool

Страници: [1]
1
интерферона не е ли имуностимулатор? и ако не знаеш как и кога е небходимо от тях не могат ли да предизвикат автоимунна болест

2
наистина съжаляжам,нека почива в мир скъпата ти майка

3
някой ако го интересува или е на лечение с адефовир дипивоксил(хепсера) най-евтино сам го намерил тук,лично съм си го поръчвал и употребявал естествено по лекарско предписание http://www.emedoutlet.com/health-wellness/Hepsera/277.html?a_aid=adf5f318&a_bid=40b50a8c

4
здравейте мариана и радо,
радвам се че има хора ката вас които винги ще помогнат с каквото могат.
благодаря ви за полезната информация.
поздрави
тул

5
Тенофовир е значително по-ефективен от Адефовир при лечението на хепатит Б
13 ноември 2007
 

Две успoредни проучвания установиха, че анти-HIV медикаментът Тенофовир (Tenofovir) (Viread, Gilead Sciences) е значително по-ефективен от Адефовир (Adefovir) (Hepsera, Gilead Sciences) срещу хепатит Б вируса (HBV). Данните бяха представени на 58-та годишна среща на Американската асоциация за проучване на чернодробните заболявания.

При първото проучване при 92 % от пациентите с HBeAg- хроничен хепатит Б, които употребявали тенофовир, се наблюдавало спадане на нивото на HBV DNA под 300 копия/мкл. При болните, третирани с адефовир, едва 59% достигнали нива под 300 к/мкл.

При второто проучване пациентите били със положителен HBeAg. Отново най-добър резултат дало лечението с тенофовир - 74% от пациентите достигнали нива на HBV DNA в кръвта под 300 копия/мкл. За сравнение - при групата с адефовир процентът бил 23

Според авторът на проучванията - д-р Патрик Марселин, тенофовир има потенциала да стане важна опция при лечение на болни с хроничен хепатит Б.

Тенофовир е анти-HIV медикамент от групата на нуклиозидните инхибитори на обратната транскриптаза. Широко се прилага в САЩ и Европа като част от високоефективната антиретровирусна терапия на ХИВ-инфекцията.Нито едно от лекарствата на Gilead Sciences не е достъпно в България.

-ей това последното изречение вярно ли е ?

6
Здравейте,
Интересува ме адефовир дипловокс (хепсера).може ли да се намери по аптеките и колко струва, 30 хапчета 1 мг.
Предварително ви благодаря!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007