Автор Тема:  Искам да знам..  (Прочетена 3818 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен kmk

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 32
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Искам да знам..
« -: Ноември 06, 2008, 19:39:53 »
Привет другари по съдба :wink2:
Интересува ме след лечение на хепатит Б вируса изчиства ли се от организма :carate:
Ако не се изчиства защо се води лечение и с какво помага то....на организма
Ще съм много благодарен,ако ми пишат хора преминали през това лечение:flowers2:

п.п.тук видях доста при който е било неуспешно лечението(съжелявам :sad2:) но ме интересува като цяло шанса да се отървем :cowboy: от вирусчето

Неактивен Мери_

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2373
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Интерферон
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Искам да знам..
« Отговор #1 -: Ноември 06, 2008, 20:01:36 »
Шанса да се оттървем напълно от вирусчето  :fight: :fight: :fight: е много много малък http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=742.0
При част от лекуваните се постига подтискане на размножаването на вируса в граници, които са под 100 000 копия/мл. Или по-точно казано лечението помага на тези с активно заболяване да постигнат такова вирусно натоварнване, каквото се смята, че им вреди по-малко.
Лечението помага на организма да си почине от вируса и неговото пагубно действие намалява.
Аз започнах лечението с близо половин милион копия и още на третия месец вирусите не се засичаха в кръвта. В края на лечението теста за репликация също беше отрицателен. 3 месеца след прекратяване на лечението ще си направя отново ПСР. Надявам се дори да има вируси да са достатъчно малко и толкова обезсилени, че да не ми съсипват вече черния дроб.

Поздрави и здраве ти желая! :flowers:
Мери
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007