"Интерферонът моят приятел"
Здравейте,
Чета колкото мога по-често във форума и много често срещам голям негативизъм и отрицателно настроение спрямо интерферонът.
Може да ви звучи странно от моя страна и да ми се изсмеете.ще кажете, че това е нормално да го мразиме, презираме , обиждаме, колко е гаден, как ни кара да се чувстваме като си го сложим, как ни боли цялото тяло, как ни разваля настроението, кара ни да се караме с близките ни хора и така нататъка.
Със всичко това съм съгласна. Така е.
Това обаче не е повод да го мразиме. И той като всичко останало на този свят не е съвършен. Сигурно след 10 години ще има нов вид интерферон, който не само , че ще ни лекува, но и ще ни прави кожата красива, косата по бухнала, настроението на ш.
Сега обаче това е положението такъв си е той.Несъвършен.
Аз винаги съм го обичала. На всяка инжекция, която си поставях благодарях. Благодарях и на хората, които са го създали и на медицината.
Той е този и само ТОЙ , който в момента най-много помага.
В момент, в който собственото ни тяло е слабо, атакувано е от милиони вируси, на помощ ни идва ТОЙ.
Той е до нас, в нас, бори се заедно с нас за нашето здраве.
Защо да го мразим ,хулим и презираме. Това е все едно да се обърнеш срешу приятел, който ти помага в беда.
Аз и вирусите в мене не съм ги мразила, но това е друга тема. Както се казва с тях , с всичките тях повече от 3 милиона се разделихме с добро, по живо по здраво и кой от къде.
Искам да благодаря на интерферонът моят приятел, че ми помогна в борбата с вируса и сега съм здрава и щастлива.
Дано да помогне и на вас!
Много прегръдки!
Мария