Zdravete dnes se registrirah v saita, na 33 godini sam. Prez m. apri pri profilaktika inicirana izcialo ot moia strana mi otkriha polojitelen Avstraliiski antigen. Niama da kazvam 4e biah 6okirana. Niamah ideia kak se e slu4ilo, tui kato nito sam operirana, nito priateliat mi e s pologitelna proba, ob6to vzeto sam 4ovek mnogo strikten otnosno zdraveto si. Imam 8 god. dete, sledena bremennost. Edinstveno ostava varianta zubolekar.
Imam 1000 ? otnosno bolesta. Pose6tavam d-r Kocev ot voenna bolnica. Spored nego az ne sam bolna ot hepatit a sam samo nositel. Enzimite sa mi v norma poslednite ot m.septemvri sa: ASAT-17, ALAT-15, GGT-13. Predstoi mi nov pregled pri doktora prez oktomvri. Imam pitane ima li variant da se iz4istia ot virusa i kakva e vazmoznossta za bebe, tui kato imam jelanie za 2 dete. Stranno mi e o6te 4e do momenta ne sam zarazila priatelia si s koito sam ot 3 godini i ne vinagi se pazim? 6te se radvam na otgovori
Здравейте. Днес се регистрирах в сайта, на 33 години съм. През м. април при профилактика инициирана изцяло от моя страна ми откриха положителен Австралийски антиген. Няма да казвам, че бях шокирана. Нямах идея как се е случило, тъй като нито съм оперирана, нито приятелят ми е с положителна проба, общо взето съм човек много стриктен относно здравето си. Имам 8 годишно дете, следена бременност. Единствено остава варианта - зъболекар.
Имам 1000 ? относно болестта. Посещавам Д-р Коцев от военна болница. Според него аз не съм болна от хепатит, а съм само носител. Ензимите са ми в норма - последните от месец септември са: ASAT-17, ALAT-15, GGT-13. Предстои ми нов преглед при доктора през октомври. Имам питане - има ли вариант да се изчистя от вируса и каква е възможността за бебе, тъй като имам желание за 2 дете. Странно ми е още, че до момента не съм заразила приятеля си с който съм от 3 години и не винаги се пазим? Ще се радвам на отговори