Здравейте и от мен!
Аз съм поредният нов член на форума с хроничен хепатит Б. Преди близо 4 години, след като приятелят ми беше приет в болница с остър хепатит Б и след съответните изследвания, които направих(HbsAg - положителен и AntiHbe - положителен) бях диагностицирана с хроничен хепатит Б. Последва доста дълъг период от време, в който единствено следях нивата си на АСАТ И АЛАТ, и тъй като те винаги бяха в нормални граници, други изследвания не ми бяха назначени. Едва преди 1 месец, след като отидох при д-р Пенкова ( гастроентеролог от Стара Загора) , тя ми пусна HBV-DNA и вчера получих и резултатите си,които май не са много обнадеждаващи - 10 800 000 lU/ml. Сега ми предстои чернодробна биопсия в болница "Токуда" и колкото и да не ми се ще да си го призная, доста ми е притеснено. Радвам се обаче, че благодарение на хората,които споделят опита си тук във форума, мога да намеря отговор на въпросите си относно хепатита и това което ми предстои. Ще бъда благодарна,ако някой преминал през биопсия в тази болница ми даде малко повече информация какво да очаквам.