Здравей, всички сме били така в началото, аз като разбрах за хепатита 2 месеца не можех да спя, за реването да не говорим. Да това е гадна новина и животът ти ще се промени в много аспекти, но все пак нито свършва, нито е чак толкова фатално, това е болест която се развива много бавно, (надявам се по-бавно от медицината). Паниката не помага. Нищо особено не е биопсията, не е приятно, но доста бързо се възстановяваш. Лично аз не виждам смисъл от тази манипулация, но се изисква от Здравната каса за отпускане на лечение. Ако ти е с пълна упойка няма да усетиш нищо, ако е с местна - било много кратко и бързо. За ефекта от лечението при хепатит Б не знам достатъчно, но при хеп. С, лекуващият ми лекар продължава да твърди, че те връща 10 години назад (т.е. в развитието на болестта) и е нужно да бъде провеждано, без значение от крайния резултат. За останалите предпоставки за започването на лечение при хеп. Б мисля, че има много информация във форума и хора екперти по проблема, които ще ти помогнат.