здравеиАз съм нова в форума,даже още чакам резултата от ПСР.Междудругото много се страхувам,даже в понеделник ще ходя в болницата да видя дали е готов.Много добре те разбирам как се чувстваш.Аз преди месец разбрах за хепатита и честно да ти кажа бях точно в твоито положение.Искаше ми се да вярвам на тези мнения,които бяха,за какво ще се лекуваш,нищо ти няма.Но сега и нищо да ми няма и на тебе и на мене,т.е.чувстваме се добре,а след време дали ще е така?Никои не може да каже как ще се развият нещата.Наскоро една моя много близка позната,тя е медицинско лице и е един от малкото хора,които знаят,ми каза нещо,което доста ми помогна да превъзмогна шока.Тя работи в онкоотделение.Каза ми-хепатит,е и? Всеки човек има проблеми.Ти поне имаш шанс да се лекуваш,знаеш ли какви диагнози има,дават им един ,два месеца живот.Готови са на всичко да живеят,а ти ми говориш как ще работиш и как ще се забавляваш. Чак се засрамих.Трудно е да проумееш,че една година ще бъдеш като парцал,но след като вируса е вече факт,трябва да минем през това.Недеи чакаи пожече,а деистваи и успех:)