Всеки, който желае, би могъл да направи дарение на сдружението. За повече информация за банковите сметки и самата кампания, посетете тази страница: Подкрепи сдружението!
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте, отдавна не съм писала, но нямах възможност! До всички , които се борят с хеликобактер пилори има алтернативно лечение с прополис.Пих прополис 20 дни сутрин обед и вечер по 25 капки във вода преди хранене и 10 дена след това си направих изследвания и бяха отрицателни, тоест вече нямам хеликобактер .Абсолютно никакви лекарства не съм взимала, пила съм 5 дни зелев сок от прясно зеле .А относно алкалната среда поне засега за мен е мисията невъзможна , понеже засега не мога да стигна желаните стойности.Но не съм се отказала така, че при резултат ще пиша пак.Тези дни ще си поръчвам уред за жива вода/алкална/ евентуално така да си вдигна пехато на урината и ще пиша резултата за да видим ще зачеркнем ли този метод или не.Успех на всички в борбата с хеликобактер и не се отказвайте , първо пробвайте с прополиса и тогава с антибиотици нали трябва да си пазим черният дроб.Желая на всички във форума весели празници и нека белобрадият старец донесе на всички нас през другата година изследване с резултат -вирус не се открива.
Посетители след 12 Февруари 2007