Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - veli

Страници: [1]
1
Привет на всички
не ми стигаше моето ходене по мъките а сега имам и още по-голям проблем.За голямо мое съжаление и болка хванах високи чернодробни ензими и при дъщеричката си която е на 14г.И лошото е ,че са в порядъка на хроничните стойности.
Веднага записах  час при доц.Желев даже на 13.08 тръгнахме за София но са отменили прегледите лекаря имал здравословен проблем.Ако някой от вас знае друг подходящ детски гастроинтериолог помагайте. Няма смисъл да ви казвам колко съм притеснена.
Поздрави Вели

2
Днес си взех резултата от втората биопсия и съм меко казана бясна вече нищо не разбирам ще ви я напиша а вие моля помагайте
Архитектониката е запазена порталните пронстранства не са разширени не се установява разрастване на фиврозна тъкан.
В два от порталните трактове се установява огнищна лекостепенна лимфо-плазмоцитна възпалителна инфилтрация без агресия към околния паренхим или към жлъчните каналчета.Установява се дребно и средно капчеста стеатоза на около 50% от хепатоцитите.
Не се установяват хистологични белези на автоимумен хепатит.-ей тава направо ме срази
и диагноза :Леко изразен хроничен хепатит,неактивен
Как е възможно хепатита ми да е неактивен след като последните ми кръвни резултати са АСАТ-55,АЛАТ-171,ГГТП-301,АФ-503, ANA-ГРАНИЧЕН ТИТЪР и са такива през последните две години и ако не е автоимунен какъв е тогава? вече нямам никаква идея какво става с мен
А диагнозата ми от епикризата е АВНОИМУНЕН ХЕПАТИТ

3
Здравейте Приятели,
объращам се така към вас защото така ви чувствам  :love5:
от доста време съм пред дилема и искам да чуя и вашето мнение всички мои близки ме съветват ,че нямало нищо да загубя ако се явя на ТЕЛК комисия но предвид на това ,че моите увреждания на дроба са минимални дай-боже дълго време да е така но за сметка на това чер. ми ензими са винаги трицифрени и лечението ми е доста драстично предстои ми отново да започна и имуносупресор  незнам дали да предприема тази крачка защото се тревожа и за работата си незнам как ще реагират моите работодатели когато се запознаят с здравословното ми пожение нали знаете че в България не сме дорасли за много неща и едно от тях е да бъдем толерантни към хората с увреждания

4
Здравейте,
Казвам се Велина и от две години ходя по  лекари без никакво решение на проблема.Ето и накратко моята история.
Преди две години по повод на предстояща операция а именно ТУР на мехурна шийка ми пуснаха стандартни предоперативни изследвания в това число и чернодробни ензими.И за моя изненада се оказаха доста високи.
Постъпих в Ст.Загора за поставяне на диагноза и при хепатитни маркери отрицателни и АМА 1:160 и АСМА 1;40 ми поставиха диагноза автоимунен хепатит. Реших да потърся още едно мнение и постъпих в ИВ.Рилски-София от там ме изписаха дефакто без диагноза (хроничен хепатит) като ми казаха че най-вероятно не е автоимунен.
От там в ВВМИ при доц.Кацаров пак изследвания и пак неточна диагноза. Последно януари бях в болницата и започнах кортизоново лечение но ензимите ми не падат преди два месеца ми включи и Имуран но отново без резултат Варират в порядъка АСАТ-65-90;АЛАТ 130-190;ГГТП 140-210;АФ 190-415 и сега на къде незнам какво да правя

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007