Не-вирусен хепатит > Алкохолен хепатит

 Здравейте мили хора!

<< < (2/2)

Силвана Лесидренска:
Здравей,

Първо относно уголемяването-всеки втори хронично болен има уголемен черен дроб поради затрудняване дейността на органа;така седят нещата и с алкохолно-зависимите. Надявам се,даваш си сметка,че ако не изкорениш този проблем, пътя до цирозата е кратък. Радвам се,че си спряла алкохола, но дано не е за да се закрепиш към дадения момент,а защото той наистина ти вреди и си осъзнала това. Трансметила би могла да заместиш с Карзил/ една опаковка от 30 таблети струва 6.70 лв/ който е добър медикамент. Другото което е,че професора/ който и да е той/ би могъл да ти назначи болнично лечение с Трансметил и да не го заплащаш. Черният дроб има удивителната функция да се обновява и при начално увреждане,ако се отстранят факторите, които го предизвикват/ като алкохолизъм/ , може да се регенерира и да възстанови нормалната си функция след 1-3 год. Ти си решаваш как да постъпиш! Или казваш КРАЙ завинаги, или до 10 год. ще си..... !

Надявам се нещата при теб да потръгнат в правилната посока;апропо при кой специалист си била? Какви други показатели ти изследваха?

Силвана

waterlily:
Давам си сметка разбира се, че алкохола не прощава. Не съм зависима надявам се , вече седмица не съм пила не ми липсва. ям диетично и симптомите-разстройство заради което ме изследваха ми минаха още на първия ден без пиене и лекартсва. Лошото е че скапаната невралгия пак ме сви. друго ми изследваха билирубин ли там кво беше нормално е урина нормална руе суе нормални е това е . Нямам проблеми да не пия , просто много боли проклетата невралгия

Силвана Лесидренска:
Хубаво би било, ако имаш възможност да си поставиш ваксина за хепатит Б, при положение,че в момента си с отрицателен резултат. Той се предава много лесно по кръвен и полов път и една ваксина би те предпазила. Друго не знам какво да те посъветвам;преглед при специалист си минала, затова следвай каквото той ти е казал и се стреми да живееш щадейки черният си дроб. За невралгията какво пиеш? Може би техните лекарства ти действат зле на дроба?

Силвана

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия