Вирусен хепатит - Лечение > На лечение съм

 Ако се нуждаете от Виреад /Тенофовир/

(1/11) > >>

Силвана Лесидренска:
Здравейте,

с мен се свърза дама, чийто баща с хроничен хепатит В, е бил на лечение с Виреад. Тъй като той е починал преди 2 месеца, при нея има останало известно количество от препарата, който тя била желала да продаде.
Аз вече си закупих една опаковка, като цената е двойно по-ниска от актуалната към момента в България.

Ако някой който е на лечение с Виреад, има желание да си осигури допълнително хапчета, нека се свърже с мен на лични. Ще му дам телефона и мейла на жената, за да се разберат директно.

Поздрави,
Силвана

roni_c:
Здравейте,не знам дали тук е мястото да пиша,но...днес е датата,на която преди месец подадох документи за второ шестмесечие за лечение с тенофовир,но отговор все още няма..и тъй като имам само три таблетки виреад (тенофовир) започвам да ги пия по половин таблетка,за да ми стигнат за шест ,а не за три дни и се надявам протоколът да е готов до тогава.Ако някой все пак може да услужи с няколко таблетки и после да му ги върна или да си ги платя бих бил благодарен.Успешен ден!

Силвана Лесидренска:
Здравей,

аз имах същия проблем като теб допреди няколко дни-ЗК ми забави протокола. Ако става на въпрос за Софийската каса, звъни на ето тези телефони: 02/965 28 или 38

И съвет от мен- не чупи таблетката, пий по цяло хапче през ден. Така е по-разумно.

Обади се да видиш какво ще ти кажат за протокола, и ако пак не ти достигат хапчета, ми пиши за да измислим нещо.
Силвана

Vancheto:
Рони, аз си закупих преди време за всеки случай и сега имам резерви, така че ако се налага, мога да ти дам.
Ти звънни в районната каса за всеки случай да питаш. Ако и утре не го получиш, мога да ти пратя хапчета по куриер, в събота ще ги имаш.
Ваня
roni_c:
Благодаря Ви за бързата реакция!Преди малко звъннах на здравната каса и се оказа,че протоколът вече е пристигнал (но добре,че звъннах,никой не ме уведоми) и утре си поръчвам лекарствата!Благодаря още веднъж и успешно лечение!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия