А пък всичко, което написа PUMUCKI е като балсам за душата/тез хламидии нещо са му взели страха
/
И с основание.

Днес си взех изследванията и познай - положителни са. Аз като ви казвам, че всички сме букетчета с болести, вие не вервате. Сега трябва да почвам да се тъпча с антибиотици, щото моите са от хроничните. А до вчера пих някакъв друг антибиотик, щото новото ми гадже каза, че и тя имала нещо си там /бяло течение/ и доктора й казал и аз да пия. И сега стана вчера пих един антибиотик, а от днес съм с друг. Ъъъ!
И не знам що сега ми се появяват симптоми, а досега е нямало, може би другия антибиотик ги е провокирал, щото изследванията показват, че отдавна имам хламидии и сега следват едни тежки телефонни разговори...
Та отивам днес при Джи Пи-то в 11-та /той поне е готин/ и му обяснявам положението. Даде ми направление за Александровската урология. Вика "Ама ти си сериозен, първо хепатит, сега нещо с пишката не си добре, а спри се!". Та тя урологията е в едно мазе. Оня ми ти доктор ми гледа пацата, после па я пипа и вика "Ми мУмЧе, ти имаш възпаление!". Алелуя, за тая ли информация отивам вече при втори лекар?! Аз още сутринта си бях пуснал в Цибалаб изледване за хламидии сам, без докторчето да ми казва, че имам възпаление.

Гледам и се чудя сега дали той сам ще се сети да ми пусне. Ами не - щото е скъпо. Казвам ви - парите са им проблема, не че докторите са лоши. Знаят много добре к'во трябва, ама дето се пее "Нема кинти! Нема, нема кинти". Даже за триперче не ми отпусна скръндзата. А аз плащам всеки месец в касата като на поп. Изписа ми нек'во мехлемче и някаква бабина рецепта, дето трябва да си топя малкия Пумукъл в кофичка от мляко с някви билки вътре. Тц тц тц. Нема диагноза, нема информация. Спомена обаче да му занеса изследването за хламидии като излезнело. Сигурно ще ми го разтълкува - дали е положително или отрицателно. Утре като му го дам, сигурно ще ми изпише антибиотика, дето преди малко го глътнах.
Маани, доктори. Абе да са живи и здрави, ама да не опираш до тях. Лошото е, че не казват "Ако искаш адекватна мед. помощ - плащай". Много хора не биха пестили от това, ама нейсе,
та така - и аз съм в клуба на тъпчещите се с лекарства вече. Даже може да пусна една тема в раздел "На лечение съм".