Здравей Лилана,
Радвам се ,че всичко при теб е минало толкова гладко и експедитивно. Вярно е,че Пегасиса е спрян да се изписва на нови пациенти, но това ще бъде само до момента в който се отпуснат нови средства по клиничната пътека. Не искам да те обезкуражавам,но не мисля че ще трогнеш някого с писма -било то до медиите или НОИ. Всички имаме спомени за една госпожа,която беше със спряни лекарства от Здравна каса за лечение на рак, и си беше наела дори адвокат и беше завела дело...мисълта ми е,че след като за толкова скоротечно протичащо заболяване те си правят експерименти да го спират,камо ли за хепатит...
Слава Богу, че тази госпожа не се е отказала толкоз лесно, защото до колкото си спомням, съвсем наскоро бе обявено в медиите, че е спечелила делото срещу Здравната ни Касичка, така че аз съм за гонене и търсене на отговорност до дупка.
Поздрави, Петя!
П.П. Така съм настроена срещу всички сфери на политическия, икономическия, културния и знаете, каквито се сетите други сектори в нашата държавица.
Ние и само ние сме хората, които могат и трябва да променят нещата в България.
Сами сме си виновни, че допускаме всичките безобразия, безхаберие и абсурди!
Това е!
Пак се подпалих и раздразних изключително много!
Яд ме е за любимата ми Родина България и за българският ми народ, който не заслужава всичко това да му се случва!
Пак поздрави и уважение ви поднасям!